Preşedintele unui club din liga 1, în mijlocul unui scandal sexual! "Am făcut amor în trei cu el şi soţia lui!"

O tânără, studentă la Medicină în Iaşi, susţine că a întreţinut relaţii intime în trei, cu Adrian Ambrosie, preşedintele CSMS Iaşi, şi soţia acestuia. Tinerei i-ar fi fost promis un apartament în schimbul serviciilor

Author: G. S. luni 26 noiembrie 2018 , 17:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânăra susţine că s-a cunoscut cu Ambrosie pe un site de dating, iar după mai multe discuţii, s-au întâlnit.

"La un moment dat, mi-a propus să mergem la el acasă, să bem ceva şi să putem discuta mai mult, să ne cunoaştem.

Mai aveam puţin până să intrăm la el acasă, când mi-a zis: «Te-ar deranja dacă ai face cunoştinţă şi cu soţia mea?».

Eu am început să hlizesc, să râd. Mi s-a părut o glumă. Uitându-mă la el, am văzut că era destul de serios. Era adevărat. Soţia lui chiar era acasă. M-am simţit un pic stânjenită, când am intrat şi ea era acolo, vă daţi seama.

Am băut vreo două sticle de vin şi ce a urmat vă puteţi imagina. Adică am făcut amor. Şi cu dânsa, toţi trei", a declarat tânăra.

Preşedintele ieşenilor a reacţionat prompt, susţinând că totul este o înscenare.

"Este o încercare de discreditare a mea după tot ce s-a întâmplat la club în ultima perioadă şi ar putea avea legătură cu apele tulburi de aici.Nu

ştiu de acest site de matrimoniale, nu am intrat vreodată pe el şi nu am cont acolo. Dacă cineva a făcut aşa ceva, poate că a folosit poze de ale mele cu soţia, poate le-a luat de pe facebook. Oricine le poate lua de acolo.

Martori pentru ceea ce spun îmi sunt Dumnezeu, în primul rând, eu fiind creştin practicant, şi apoi colegii de echipă, colegii de şcoală şi un oraş întreg. La fel şi fetele de la naţionalele Under 17 şi Under 19 pe care le-am antrenat. O comunitate întreagă mă cunoaşte.

Este un păcat din punct de vedere biblic şi nu aş face niciodată aşa ceva. Şi să minţi este un păcat, pe care Dumnezeu îl va pedepsi mai devreme sau mai târziu. Este posibil să aibă date generale legate de persoana mea. Dacă a vrut să facă o făcătură, persoana respectivă a făcut-o ca la carte", a spus Ambrosie, conform sursei citate.

 

Sursa: GSP


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si