Incredibil ce a descoperit o femeie din Baia Mare! Soțul ei în vârstă de 82 de ani era întins pe jos fără suflare, iar aceasta a sunat de urgență la 112.

Incredibil ce au descoperit polițiștii în apartament

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, deoarece acesta avea o rană provocată la nivelul capului de o armă improvizată. Acum, criminaliștii au preluat acest caz și încearcă să deslușească dacă a fost vorba despre o sinucidere, sau despre crimă.

„La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, au transmis polițiștii. 

Surse judiciare spun că în respectiva cameră în care a fost găsit bărbatul decedat, a fost identificată o legitimație emisă în fosta URSS.

De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal ucidere din culpă.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Spion rus mort Baia Mare

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Mărturii emoționante din partea unui român întors în țară după 20 de ani de muncă în afară: ”Nu pleacă nimeni de bine din țară”

Tânăr de 28 de ani găsit mort în casă

Un alt bărbat a fost descoperit mort în casă. De data aceasta este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani care locuia în cartierul Mihai Viteazul nr.2

din Carei, județul Satu Mare. Mama lui a fost descoperirea șocantă, sâmbătă dimineață.

Tânăr mort supradoză Satu Mare

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este eroina din Dosarul Roșia Montană? Crenguţa Leaua a salvat România de la plata unor despăgubiri uriașe

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constat că pe corpul tânărului nu existau urme de violenţă. În continuare, trupul neînsuflețit al tânărului a fost dus la necropsieiar medicii legişti urmează să stabilească cauza exactă a decesului. Conform unor surse, tânărul ar fi luat o supradoză de droguri, pe fondul unei decepţii severe, iar acest lucru i-a fost fatal.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

În prezent, cea mai mică vârstă de debut declarată a consumului de substanțe psihoactive este de 12 ani. Totodată, numai în primele 10 luni ale anului 2023 au fost înregistrate 10.780 de dosare având ca obiect drogurile, faţă de anul anterior, în aceeaşi perioadă, 8.484. De pe data de 5 martie legea s-a înăsprit pentru consumatori, așadar traficanţii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare. 

„Nu poţi să vinzi heroină sau cocaină, să distrugi vieţi, şi după să fii liber pe străzi. Locul traficanţilor este la închisoare. Nu mai avem voie să asistăm la încă o tragedie ca cea de la 2 Mai. Să fie clar – avem nevoie de legi de partea victimelor, pentru că trebuie să ne protejăm tinerii de traficul de droguri ”, susține ministrul Justiţiei Alina Gorghiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si