Prima fotografie cu Luiza Melencu după ce a fost găsită în Italia: "Alexandra este cu ea"

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat că a găsit-o pe Luiza Melencu în Italia și spune că nepoata lui ar fi cu ea.

A.N.C, duminică 17 noiembrie 2019 , 13:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu au fost declarate în mod oficial moarte, iar familiile celor doua speră în continuare la o minune.

Alexandru Cumpănașu a declarat, în direct la Antena 3, că are dovezi că Luiza Melencu este în viață. Ba mai mult decât atât, acesta a pus la dispoziție un video și mai multe fotografii cu cea despre care se crede că ar fi Luiza.

“Am emoţii foarte foarte mari pentru că ideea este simplă, vă spun direct, am luat confirmarea familiei, am găsit-o pe Luiza. Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza sigur că este şi Alexandra alături. Am stat în Italia două zile. Avem filmări şi poze, ştim unde se află. Din păcate, avem nevoie de ajutorul cetăţenilor şi al autorităţilor.

Citeste si: Preşedintele Iohannis, împreună cu soţia, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La ieşire s-au fotografiat alături de câţiva copii

Citeste si: Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă! Cei doi au semnat împreună o declaraţie scrisă în Parlamentul European împotriva despăduririlor!

Citeste si: A colaborat Ionela Prodan cu Securitatea? Vezi motivul pentru care mama Anamariei Prodan a fost verificată de CNSAS!

Avem confirmarea familiei că fata din poze este Luiza. Începe o bătălie contra cronometru pentru găsirea de informaţii oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locaţiei în care se află Luiza. Am stat în Italia, alături de trupe speciale, fără a interveni în legea italiană, dar pot să vă spun că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucurie. Vă spun cert că este în viaţă. Atât mama, cât şi bunicul au recunoscu-o şi este o emoţie uriaşă”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si