Prima persoana de sex feminin care-l acuza pe Michael Jackson de abuz sexual: "Aratam ca un baietel atunci. Mi-a spus ca ma duce in camera cu bomboane unde m-a abuzat sexual"

Noi acuzatii de abuz sexual la adresa "regelui muzicii pop" Michael Jckson. O femeie in varsta de 40 de ani l-a acuzat pe star ca atunci cand avea varsta de 12 ani a fost abuzata sexual de acesta. Abuzurile sexuale au durat timp de trei ani, iar fata si familia ei au primit 900.000 de dolari pentru a pastra tacerea.

A.S., miercuri 26 octombrie 2016 , 10:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Femeia le-a povestit judecatorilor ca aubuzrile au inceput in anul 1986 cand ea, in varsta de 12 ani atunci, a mers impreuna cu mama ei in varsta la resedinta lui Michael Jackson din Hayvenhurst. La un moment dat starul i-ar fi cerut acesteia, care la vremea respectiva "arata mai mult ca un baietel" sa il insoteasca in "camera cu bomboane". Ajunsi acolo, starul a inceput sa ii mangaie fetei organele genitale, a sarutat-o pe gura si pe corp si a abuzat-o sexual.
Victima spune ca abuzurile au continuat trei ani, pana cand ea a aimplinit varsta de 15 ani. In toti acesti ani, Michael i-a trimis acesteia numeroase biletele de dragoste, dar si cecuri care au insumat in total suma de 900.000 de dolari.
Femeia le-a aratat judecatorilor biletele si chitantele bancare pe care sustine ca le-a primit de la cantaret.
"Buna. Fotografia de Sfantul Valentin a fost atat de draguta si de originala. Te iubesc foarte mult. Ma faci sa te iubesc din ce in ce mai mult de fiecare data cand vorbim. Sunt nebun dupa tine. Cu toata dragostea, Michael" este unul dintre biletele pe care femeia sustine ca l-a primit de la cantaret, scrie Daily Mail.

Femeia le-a povestit judecatorilor ca aubuzurile au inceput in anul 1986 cand ea, in varsta de 12 ani atunci, a mers impreuna cu mama ei sa viziteze resedinta lui Michael Jackson din Hayvenhurst. La un moment dat starul i-ar fi cerut acesteia, care la vremea respectiva "arata mai mult ca un baietel" sa il insoteasca in "camera cu bomboane". Ajunsi acolo, starul a inceput sa ii mangaie fetei organele genitale, a sarutat-o pe gura si pe corp si a abuzat-o sexual.

Victima spune ca abuzurile au continuat trei ani, pana cand ea a a implinit varsta de 15 ani. In toti acesti ani, Michael i-a trimis acesteia numeroase biletele de dragoste, dar si cecuri care au insumat in totat 900.000 de dolari. Femeia le-a aratat judecatorilor biletele si chitantele bancare pe care sustine ca le-a primit de la cantaret.

"Buna. Fotografia de Sfantul Valentin de la tine a fost atat de draguta si de originala. Te iubesc foarte mult. Ma faci sa te iubesc din ce in ce mai mult de fiecare data cand vorbim. Sunt nebun dupa tine. Cu toata dragostea, Michael" este unul dintre biletele pe care femeia sustine ca l-a primit de la cantaret, scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si