Prima zi de școală 2022. Mesaje pentru învățători și profesori

Un moment emoționant și foarte important pentru fiecare copil și adolescent este prima zi de școală. Totodată și pentru învățători și profesori este un moment nou și trebuie încurajați la rândul.

Author: Alexandra Bercea marți 23 august 2022 , 11:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată cele mai frumoase mesaje pentru învățători și profesori pentru prima zi de școală!

Mesaje pentru învățători și profesori

Să vă iubiţi munca și copiii pe care îi aveţi în grijă ca şi cum ar fi ai voştri.
Să aveţi sufletul plin de încredere ca să puteţi aduce speranță elevilor care nu pot crede în ei înșiși.
Să vedeți potențialul elevilor și să nu uitaţi că drumul înainte, vă cere să lucraţi răbdători cu multele imperfecțiuni întâlnite pe parcurs.
Să nu uitaţi niciodată că atitudinea voastră este foarte adesea cea mai importantă. Un zâmbet, un cuvânt bun … văzând „paharul pe jumătate plin”, mai degrabă decât gol – aceste lucruri mici fac o mare diferenţă.
Să aveţi parte de elevi care să participe cu entuziasm la activităţile şcolare, să îşi facă temele în mod regulat, să urmeze instrucțiunile voastre, să știe când este timpul pentru a asculta și când e timpul pentru

a vorbi; să fie politicoşi, respectuoşi și să se poarte unul cu celălalt cu bunătate.
Mai presus decât toate, vă doresc să aveţi parte de elevi care să înţeleagă şi să aprecieze grija şi energia pe care o puneţi în lecțiile pregătite cu dragoste pentru ei.

Mesaje pentru învățătoare

Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!

Citeste si: Ultima zi de şcoală! Mesaje frumoase pentru cei care termină clasa a 4-a, a 8-a şi a 12-a

La mulţi ani dragi profesori! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.

Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Vă doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!

Răsfoind în cartea vieţii
Anii cei de şcoală plini
Prea frumos au zis poeţii
Profesorii sunt divini.
Mulțumim, dragi profesori!

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumesc/Mulțumim, doamnă profesoară!

Domnule profesor, vă mulțumesc pentru munca colosală depusă, pentru efort, înțelegere, insistență, cuvinte calde, răbdare, sfaturi înțelepte, susținere și dispoziția bună de la ore. Vă doresc să aveți parte de fericire și multă sănătate!

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să vă spun doar atât: vă mulțumesc doamna profesoară!

Vă mulțumesc, domnule profesor, pentru că zi de zi mi-ați oferit câte un sfat înțelept, susținere necondiționată, încurajare, insistență și laude de merit. Mă voi strădui să îndeplinesc toate așteptările, să îmi îndeplinesc scopurile propuse și voi demonstra că efortul dvs nu a fost în zadar. Vă mulțumesc!

Citeste si: Când începe şcoala în septembrie 2022? Noua structură a anului şcolar 2022-2023


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si