Primar, dus de un milionar cu elicopterul la masa: "A batut vantul si ne-am dezechilibrat"

Nu e usor sa fii primar! Edilul unei localitati din Timis a trecut prin mari emotii dupa ce un investitor l-a scos la masa cu elicopterul.

Author: V.P. Webeditor: I. I. miercuri 10 ianuarie 2018 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dumitru Pecora, primar Barna: Domnule primar, cum a fost cu elicopterul? Foarte frumos. Din pacate a batut vantul si ne-a cam dezechilibrat.

Cat a plutit pe aripile vantului, primarul s-a gandit la toate... O vesnicie i s-a parut ca sta in aer!

Dumitru Pecora, primar Barna: A redus pilotul cam la 35 de kilometri la ora, ne-a cam plimbat in aer. Chiar am avut emotii.

Peste ele a trecut de dragul meseriei: edilul vrea sa valorifice o cariera de piatra din apropierea comunei si cand investitorul pe care-l astepta i-a propus sa se intalneasca, a acceptat pe loc fara sa clipeasca! Numai ca omul de afaceri a venit de la Oradea pe calea aerului!

Dumitru Pecora, primar Barna: Am discutat la primarie conditiile, situatia carierei, situatia juridica a terenului, dupa care a zis sa mergem sa o vedem. El nu are masina, sa mergem cu elicopterul. Ne-am dus, am survolat Barna.

Cei doi au mers apoi la masa. Nu pe jos, ci tot in zbor! Mirati ca un elicopter aterizeaza in curtea restaurantului, cei care s-au nimerit acolo au surprins momentul in poze!

Dumitru Pecora, primar Barna: Eu am venit cu ei la Lugoj deoarece masina primariei era la viceprimar, iar masina mea personala nu avea verificare tehnica.

Localnicii din Barna sunt mandri de curajul de care a dat dovada primarul lor si spun, mai in gluma, mai in serios, ca s-ar plimba si ei cu elicopterul daca ar avea ocazia.

Primarul crede ca a fost o gazda primitoare si spera ca l-a convins pe omul de afaceri sa investeasca in zona Banatului.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si