Dumitru Pecora, primar Barna: Domnule primar, cum a fost cu elicopterul? Foarte frumos. Din pacate a batut vantul si ne-a cam dezechilibrat.

Cat a plutit pe aripile vantului, primarul s-a gandit la toate... O vesnicie i s-a parut ca sta in aer!

Dumitru Pecora, primar Barna: A redus pilotul cam la 35 de kilometri la ora, ne-a cam plimbat in aer.

Chiar am avut emotii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Peste ele a trecut de dragul meseriei: edilul vrea sa valorifice o cariera de piatra din apropierea comunei si cand investitorul pe care-l astepta i-a propus sa se intalneasca, a acceptat pe loc fara sa clipeasca! Numai ca omul de afaceri a venit de la Oradea pe calea aerului!

Dumitru Pecora, primar Barna: Am discutat la primarie conditiile, situatia carierei, situatia juridica a terenului, dupa care a zis sa mergem sa o vedem. El nu are masina, sa mergem cu elicopterul. Ne-am dus, am survolat Barna.

Cei doi au mers apoi la masa. Nu pe jos, ci tot in zbor! Mirati ca un elicopter aterizeaza in curtea restaurantului, cei care s-au nimerit acolo au surprins momentul in poze!

Dumitru Pecora, primar Barna: Eu am venit cu ei la Lugoj deoarece masina primariei era la viceprimar, iar masina mea personala nu avea verificare tehnica.

Localnicii din Barna sunt mandri de curajul de care a dat dovada primarul lor si spun, mai in gluma, mai in serios, ca s-ar plimba si ei cu elicopterul daca ar avea ocazia.

Primarul crede ca a fost o gazda primitoare si spera ca l-a convins pe omul de afaceri sa investeasca in zona Banatului.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si