Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingo

Cristi Pulhac a stat de vorbă cu o echipă WOWbiz.ro pe aeroportul din Santo Domingo, cu câteva minute înainte să decoleze spre casă, după eliminarea de la Exatlon.

Author: Elena Vasile duminică 16 decembrie 2018 , 01:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După eliminarea de la Exatlon, Cristi Pulhac a stat de vorbă cu o echipă WOWbiz.ro. Discuţia a avut loc pe aeroportul din Santo Domingo, după ce Faimosul a fost eliminat în faza play-off-ului.

Fotbalistul a părut mai degrabă nerăbdător să ajungă în România, unde era aşteptat de soţia lui Raluca, decât supărat pentru eliminare.

Iată primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon!

WOWbiz.ro: Salut, Cristi...
Cristi Pulhac: Aaaa (râde)....

WOWbiz.ro: În câteva minute plecăm către România, vreau să le transmiţi un mesaj cititorilor WOWbiz.ro şi să ne spui cum a fost experienţa Exatlon!
Cristi Pulhac: Vreau să spun că a fost o experienţă frumoasă din care am învăţat foarte multe. Indiferent de vârstă, aici chiar ai ce învăţa, pentru că sunt foarte multe limite pe care nu le ai în viaţa normală.

În afara parcursului pe care-l avem zi de zi poţi pleca mult mai învăţat pentru când ajungi la viaţa normală, aşa cum spune şi Cosmin.
Mă bucur că am făcut parte din experienţa asta, mi-am dorit enorm de mult. Abia aştept să mă întâlnesc cu soţia mea. Voi păstra amintirile frumoase din Dominicană dar şi cele mai puţin frumoase. Le voi pune pe amândouă la un loc şi în mintea şi sufletul meu vor rămâne la fel de frumoase.
Mă bucur că am cunoscut oameni noi. Mă bucur că am cunoscut şi oameni ţară, care m-au încurajat enorm de mult. Vreau să mulţumesc tuturor celor din echipă, care au lucrat şi lucrează în continuare şi care au fost alături de noi în momentele grele, pentru că au fost nervi, au fost tensiuni. A fost destul de greu, îi înţeleg, e destul de greu pentru ei să poată să ne împingă mai departe să nu renunţăm.
Aşa că vreau să le mulţumesc tuturor celor din spatele camerelor pentru că depun o muncă enormă şi cred că împreună am realizat ceva frumos iar această competiţie numită Exatlon poate fi rumărită atât de cei mici cât şi de cei mari.
Mulţumesc tuturor celor care s-au uitat la emisiune şi mulţumesc cititorilor WOWbiz.ro că au fost alături de noi şi ne-au susţinut.

WOWbiz.ro: De cine îţi este cel mai dor, pentru care ai vrea să ajungi cât mai repede acasă.
Cristi Pulhac: Aşa cum am spus-o mereu, îmi e dor de soţia mea, abia aştept s-o văd. Încă nu realizăm nici unul dintre noi că ajungem acasă şi că ne putem întâlni cu cei dragi. Experienţa din aceste 4 luni, cât am stat aici, necomunicând cu nimeni, nu poate fi comparată cu nimic. Am mai fost plecat din ţară dar momentele pe care le-am trăit aici nu se sompară cu ce am trăit până acum. De-abia aştept să mă văd cu soţia mea, să povetim amândoi... M-am tot gândit în ultima perioadă la momentul în care o să mă întâlnesc cu ea şi nu ştiu dacă voi putea exprima prin cuvinte ce am simţit aici. Cred că va fi destul de dificil, însă coi încerca!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si