Primele declaraţii ale medicului care l-a operat pe micuţul Ştefan la spitalul privat din Capitală: ”N-am nicio explicaţie până în momentul acesta...”

Laura Bălănescu, medicul care l-a operat pe băiatul care a murit la un spital privat, spune că ceea ce s-a întâmplat este o dramă şi că nu ştie ce s-a întâmplat.

Webeditor: C.I.P. Author: M.C.B. joi 25 octombrie 2018 , 17:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Medicul spune că nu ştie ce s-a întâmplat, deoarece au fost respectate toate protocoalele medicale. Operaţia băieţelului de un an şi jumătate a evoluat fără evenimente majore, a declara Laura Bălănescu într-o conferinţă de presă. 

”A fost un şoc şi o mare traumă şi este regretabil ce s-a întâmplat.

Este o anchetă în curs de desfăşurare. Nu am cum să vă dau foarte multe.. că nu ştiu nici eu, n-am nicio explicaţie până în momentul acesta, ce s-ar fi putut întâmpla. Pot să vă spun atât. Intervenţia chirugicală a evoluat fără evenimente majore şi nici din punct de vedere anestezic nu au fost lucruri care să iasă dintr-o obişnuinţă. Au fost respectate toate protocoalele Dacă este un copil de un an, peste vârsta de un an, operat de hernie inghinală, nici nu necesită monitorizare în terapie. Numai că noi, la copii de sub un an şi de regulă când operăm în privat, noi îi ducem imediat şi în terapie, imediat, post operator, tomai pentru a fi mult mai atenţi aici decât suntem în spitalele de stat.”
- a spus medicul Laura Bălănescu.

Părinţii micuţului Ştefan Alexandru au depus plângere la Parchet. Concluzia necropsiei a arătat că acesta a murit în urma unui şoc hemoragic, după ce a făcut hemoragie internă.

Sursă: ştirileprotv.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si