Primele declarații ale ucigașului lui Petrișor

Bărbatul și-a recunoscut fapta și a declarat că a vrut să îşi facă singur dreptate, după ce copilul i-ar fi incendiat magazinul.

Author: K.B. miercuri 04 martie 2020 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul care i-a luat viaţa lui Petrişor, după ce i-a aplicat foarte multe lovituri cu un par, apoi i-a ascuns cadavrul este şi el tată a trei copii.

Omul a recurs la acest gest extrem pentru faptul că la sfârşitul anului trecut, Petrişor, dar şi alţi doi copii, i-ar fi incendiat magazinul.

Chiar şi după oribila crimă pe care a comis-o, patronul magazinului a mai şocat o dată.

''Dar ei nu au avut copii până acum? De ce nu i-a căutat până acum, să-i întrebe: băi copilule, ce ai făcut?! De ce i-ai dat foc lu'ăsta?'', este mărturia halucinantă a ucigaşului în vârstă de 39 de ani.

În filmulețul postat pe facebook, criminalul vorbeşte despre pagube, despre suspecţii care "i-au pus foc" şi i-au distras munca şi care i-ar fi putut omorî socrii.

Citeste si: Costel Alexe: Am solicitat schimbarea din funcţie a comisarului şef de la Garda de Mediu Bucureşti

La un moment dat, bãrbatul spune cã Politia, deşi ar cunoaşte făptaşii, nu face nimic.
El spune că trei persoane i-ar fi incendiat magazinul după ce i l-au spart şi au furat banii şi câteva zeci de pachete de ţigări. În înregistrare, Dan M. vorbeşte de trei suspecţi care ar fi venit la magazin cu o maşină, ce ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere ale şcolii din sat.
"Aici e camera în care a fost magazinul. A ars tot. Primul indiciu care m-a dus cu gândul, după ce am scos totul de aici, a fost că a fost cineva. Pentru că nu am găsit ţigări arse şi banii, de nicio culoare. Dar am găsit portofelul în apă pe jos, permisul neveste-mii, buletinul.Şi rămăşiţe din tot ce am avut eu aici. Rămăşiţe de ţigări şi bani nu au rămas. Pachetele de ţigări au fost aici pe raft şi aici jos două cartoane (două cartuşe de ţigări n.r.). O cutie cu lenor, clorul, au rămas, dar ţigările nu au rămas. Aici sunt actele care au fost în magazin, toate arse.

Citeste si: Premierul ucrainean Oleksiï Goncearuk demisionează şi urmează să fie înlocuit cu adjunctul său Denis Şmîgal

Citeste si: Dublă tragedie pentru o familie din Buzău! Ana Maria are 19 ani și e în comă după un accident rutier! Fratele ei s-a spânzurat anul trecut

Lângă această camere mai există două camere, în care dormeau doi oameni, printre care o femeie operată care nu putea să se deplaseze, să fugă, să meargă, să se salveze, care puteau fi arşi de vii. Deci erau condamnaţi să moară din cauză că ăştia au spart aici şi au recunoscut. I-am dat la Poliţie, dar văd că de ceva timp nu se întâmplă nimic. Treaba (incendiul n.r.) s-o întâmplat în seara de 26 noiembrie. La ora 12.35 ne-a sunat soacra că arde tot. La 12 şi 17 minute se văd pe camerele de la şcoală cum cineva trece cu maşina doar cu o poziţie. Este acela care nu vrea să recunoască că a dat foc, unul dintre cei care nu vrea să recunoască. Unul o recunoscut că da şi el a fost. Deci puteau să ardă oameni de vii aici", afirmă Dan Mîcnea în materialul video postat pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si