Primul episod din noul sezon al serialului turcesc "Bahar: Viata furata", lider de audienta la nivel national

Primul episod din noul sezon al serialului turcesc "Bahar: Viata furata", difuzat joi de televiziunea Kanal D, a fost lider de audienta la nivel national si urban, fiind urmarit pe intregul interval de difuzare, 20.00 – 23.20, de 1.268.000 de telespectatori din toata tara.

V.P., vineri 14 iulie 2017 , 16:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La nivel national, episodul a obtinut un rating de 7,1% si o cota de piata de 19,3%, iar pe segmentul All Urban a inregistrat un rating de 6,8% si o cota de piata de 18,3%, potrivit datelor furnizate de Kantar Media Romania, informeaza Kanal D. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV, cu 6,2% rating si 16,9% cota de piata la nivel national, respectiv cu 6,6% rating si 18% cota de piata pe segmentul urban.

In minutul de maxima audienta, atins la 22.17, episodul era urmarit de 1.640.000 de telespectatori la nivel national.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste curpinse intre 18 si 49 de ani, serialul "Bahar: Viata furata" a pozitionat Kanal D pe locul al doilea in topul audientelor, cu un rating de 5,2% si o cota de piata de 17,4%. Pe primul loc s-a situat Pro TV, cu 8,3% rating si 27,4% cota de piata.

Noul sezon al serialului prezinta continuarea povestii de dragoste a celor doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem). Eliberata din inchisoare, Bahar isi revede sora, pe Efsun, devenita, intre timp, o prospera femeie de afaceri, cu o familie fericita. Bahar, care a pierdut totul in ultimii ani, nu poate trece peste durerea pierderii fiicei ei, insa singura care ii mentine speranta vie pentru a merge inainte este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata ei.

Serialul "Bahar: Viata furata" este difuzat de Kanal D de luni pâna vineri, de la ora 20.00.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si