Primul interviu acordat de femeia care a fost sechestrată timp de 10 ani de un italian. Chinurile îngrozitoare prin care a trecut un deceniu

O româncă a fost sechestrată de un italian timp de 10 ani. Nu doar că a ţinut-o închisă, dar a supus-o unor chinuri îngrozitoare.

M. P., miercuri 05 decembrie 2018 , 13:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chinul Mihaelei a început în anul 2007. Femeia a mers în Italia pentru a lucra ca îngrijitoare. După moartea femeii de care a avut grijă, văduvul a sechestrat-o la etajul casei.

"Da, mi-am confecţionat o coardă din cearşafuri sperând să pot coborî cu ea, eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. M-a tras de păr şi m-a izbit cu capul de pereţi, apoi mi-a astupat gura cu nişte cârpe şi cu bandă scotch ca să nu pot ţipa. M-a trântit la pământ şi a început să mă lovească sălbatic cu pumnii şi picioarele, cu bucăţi de lemn, cu tot ce avea la îndemână. Îngrozită, m-am închis în mine însămi şi de frică nu am mai încercat niciodată să fug, pentru că am trecut prin momente îngrozitoare. (...) El, tot timpul cât am fost însărcinată, nu a făcut altceva decât să îmi repete că dacă voi îndrăzni să spun ceva la spital, nu voi mai ieşi vie de acolo. Nu-l interesa nimic de copil, ce s-ar putea întampla cu el, îmi repeta mereu, aşa cum a făcut-o de când am intrat în casa lui, că eu de la el plec doar moartă. De frică nu am spus nimănui, nimic, chiar dacă eram întrebată de medici şi asistente dacă am nevoie de ceva anume. El deja le spusese că eu fiind româncă nu vorbesc italiana şi nici nu o înţeleg, deci vorbea el pentru mine. Mă obliga să le spun tuturor că trebuie să vorbească cu el, pentru că eu nu înţelegeam italiana. Nu am putut să le spun nimic, chiar dacă aş fi vrut", a povestit Mihaela Maricela Condrea, potrivit rotalianul.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si