Primul interviu cu Ionela Prodan. Adevarul despre starea sa de sanatate

Ionela Prodan se afla internata in spital. In presa au aparut imagini cu artista, inconjurata de nepoti.

M. P., sâmbătă 24 martie 2018 , 13:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In ultimele zile, Ionela Prodan tine primele pagini ale ziarelor. Indragita artista este in atentia publica, pentru ca in presa au aparut zvonuri potrivit carora ar suferi de o boala grava, iar starea sa de sanatate este critica.

Insa, adevarul este cu totul altul, spun fetele interpretei de muzica populara. Mai mult, in presa au aparut imagini cu Ionela Prodan inconjurata de nepoti, care ii pun tot felul de intrebari, iar ea le raspunde cu blandete. Din respect pentru artista nu vom prezenta imaginile filmate cu ea in spital, ci doar o parte din dialogul cu nepotii ei.

"Reghe Jr.: Cine te enerveaza cel mai mult de aici?

Ionela Prodan: Da, de unde.

Anamaria Prodan: Cine te enerveaza, mama?

Sarah: Ana!

Ionela Prodan: Nu e adevarat!", este o parte din dialogul dintre nepoti si Ionela Prodan.

In urma cu cateva zile si Anamaria Prodan a vorbit despre starea mamei sale.

„Mama nu are nicio metastaza, astea sunt pure golanii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecata cu munca. Sa fim seriosi, daca mama avea asa ceva, eu o lasam singura? Da, este internata in spital, dar in niciun caz nu este pe moarte, asa cum s-a spus. Este chiar binisor, sub stricta atentie a unei echipe de medici foarte buni. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim in permanenta la telefon. Toata lumea sa se linisteasca. Mama nu are vreo boala terminala.” – a declarat Anamaria Prodan.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si