In noiembrie anul trecut, fostul presedinte Traian Basescu anuntase ca il va da in judecata pe Oreste Teodorescu, celebru moderator tv. Actualul senator reactionase ca urmare a unui material publicat pe blog de Oreste, care avea titlul" Capitanul de cursa lunga de pe axa Washington-Londra-Bucuresti vroia de fapt sa ajunga la Moscova”  si in care se vorbea despre un presupus angajament pe care fostul presedinte al Romaniei l-ar fi semnat cu serviciile secrete rusesti in urma cu 32 de ani.

Numit "viitor puscarias de drept comun", Basescu nu a stat pe ganduri si a introdus actiunea la Tribunalul Bucuresti, care pe 8 februarie a avut si primul termen in proces. La solicitarea lui Oreste, privind "repunerea în termenul de formulare a întâmpinării", judecatorii au decis amanarea cauzei- in care Basescu solicita despagubiri substantiale- pentru data de 12 aprilie. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si