Prin ce chinuri trece o romanca pentru a-si pastra copiii alaturi de ea. Sotul o acuza de rapire internationala
Actual

Prin ce chinuri trece o romanca pentru a-si pastra copiii alaturi de ea. Sotul o acuza de rapire internationala

I. I.
7 dec 2017

800 de lei pe zi o costa pe o romanca sa isi tina cei doi copii alaturi de ea, dupa ce tatal italian a acuzat-o de rapire internationala. Astazi, barbatul si executorul judecatoresc, ambii insotiti de jandarmi si un psiholog au venit sa ii ia din brate micutii, insa acestia nu au vrut cu niciun chip sa fie despartiti de mama lor.

Drama romancei care are doi copii cu un italian a inceput in urma cu aproape 3 ani. Satula - spune ea - de abuzurile si infidelitatile celui care sustinea ca o iubeste, Elena a luat decizia sa se intoarca in Romania cu tot cu micuti.

Odata ajunsa in tara, cand credea ca poate lua viata de la capat, Elena a aflat ca barbatul cu care convietuise in Italia o acuza de rapire internationala. Dupa mai bine de un an de cand se judeca pentru copii, instanta de judecata din Bucuresti i-a dat dreptate tatalui italian si a decis ca cei doi copii sa fie luati de langa mama. Mai mult decat atat, hotararea trebuia pusa imediat in aplicare, in caz contrar femeia fiind obligata sa-i dea fostului iubit 800 de lei pentru fiecare zi in care copiii nu sunt cu el. De-atunci si pana la vizita executorului judecatoresc au trecut 7 luni.

Femeia spune ca trebuie sa-i achite fostului sot in jur de 30 000 de euro si are poprire pe salariu. Lacrimile ei nu-l indupleca insa pe cel care o iubea odata. Dupa 3 ore insa, Francesco a iesit din casa singur.

Cei doi copii de 3 si respectiv 5 ani nu s-au dezlipit de mama.  Cel putin pentru urmatoarele trei luni, micutii vor ramane cu mama lor.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook