Acum trei zile, in cadrul unei vizite in Romania, Printul Charles a fost primit la Palatul Elisabeta de Principesa Margareta a Romaniei si de Principele Radu. Charles si Margareta, ambii in varsta de 67 de ani, au abordat diverse teme de discutie, familiile regale fiind de altfel inrudite, asa incat Charles si Margareta sunt veri indepartati, avandu-i ca stramosi comuni pe Regina Victoria a Angliei si pe Regele Christian al X-lea al Danemarcei.

Legatura dintre Charles si Margareta putea fi mult mai stransa, acum 42 de ani presa europeana dezvaluind ca cei doi au fost foarte aproape de o casatorie! Numarul din luna iulie 1974 al revistei spaniole Hola sustinea ca Principesa Margareta a Romaniei este "posibila aleasa a Printului Charles", pe atunci neinsurat, mai ales ca in cadrul unor vizite private la Palatul Buckingham fata Regelui Mihai se intelesese foarte bine cu Regina Elisabeta.
Pana la urma, Charles s-a casatorit cu cea care avea sa devina Lady Diana, iar Margareta si-a unit destinele cu fostul actor Radu Duda, nu inainte de a se implica intr-o furtunoasa poveste de dragoste cu Gordon Brown, fostul prim-ministru britanic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si