Toata lumea s-a inflamat azi, dupa ce pe conturile de socializare au aparut fotografii de la balul bobocilor de la Colegiul „Augustin Lazar”, care a avut loc cu doua seri in urma. Imaginile cu fetele de 14 ani care muscau din banana aflata intre picioarele partenerului de la concursul de Miss/Mister au facut deja ocolul Romaniei si i-au facut pe cei din conducerea unitatii sa anunte ca vor face o ancheta.


Ceea ce s-a intamplat recent este insa nimic pe langa show-ul facut de bobocii generatiei 2015-2016. La petrecerea care a avut loc in urma cu doi ani, exact in acelasi club, s-a consumat alcool s-a fumat (pe vremea aceea era legal fumatul in spatii inchise), iar tinerii s-au pipait la liber. Si atunci ca si acum, momentul preferta al serii a fost mimarea sexului oral, pe care cuplurile l-au indeplinit cu cel putin la fel de mult talent. Diferenta este ca in 2015, fotografiile au fost ceva mai explicite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Imaginile au „zacut” pe conturile de socializare ale participantilor timp de doi ani, fara ca cineva sa se sesizeze. Nici scoala si nici parintii nu au reactionat pana azi, considerand probabil ca totul a fost mai mult o joaca de-a oamenii mari. In imagini nu se zareste nici un cadru didactic, adolescentii fiind lasati „de capul lor”, in club, fara supravegherea unui adult, cu exceptia angajatilor loacalului.


Credi foto: Facebook/AD Photography


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si