Vin vremuri grele pentru Mitica Dragomir! Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal se confrunta cu mari probleme ce tin de justitie, si, in acest moment, este cercetat sub control judiciar intr-un dosar ce se anunta destul de dur.

Surse judiciare sustin ca omul de afaceri ar fi luat in jur de 3,1 milioane mita in “Dosarul RCS- DrepturiTV 2008”, in perioada in care a condus cea mai importanta competitie fotbalistica interna.

In plus, Dragomir este suspectat si de complicitate intr-o speta in care sunt urmariti penal si trei ex-directori RCS, Ioan Bendei, Alexandu Oprea si Mihai Dinei. Procurorii au luat vinerea trecuta decizia de a-l pune pe Mitica sub control judiciar, iar motivul invocat este acela  ca in derularea contractului dintre LPF si RCS, se pare ca firma din urma ar fi finantat in mare secret un ballroom al fostului sef al sportului cu balonul rotund.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In momentul in care a aflat ca este cercetat, Dragomir a spus ca se va prevala de dreptul la tacere si nu va da nici macar o declaratie procurorilor. In schimb, a mers pe ideea ca va raspunde in fata acuzatiilor doar in fata judecatorilor, in cazul in care dosarul va ajunge in instanta!

Dumitru Dragomir nu este la primul dosar cu probleme.

El se mai lupta inca prin tribunale in cazul dezafilierii Universitatii Craiova, unde, alaturi de Mircea Sandu, a primit trei ani cu suspendare la primele instante.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si