Probleme în paradis pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Ce mesaj a postat afaceristul

Au existat mai multe zvonuri precum că Bianca și Gabi nu ar mai forma un cuplu. Motivul ar fi lipsa acesteia când afaceristul a avut mai multă nevoie.

Author: Diana Bostan joi 16 martie 2023 , 16:10

bianca

Bianca și Gabi

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabi Bădălău a postat pe contul său de instagram un mesaj cu subînțeles care alimentează zvonurile separării.

Ce mesaj a postat Gabi Bădălău pe contul său de Instagram

''Sărutul lui Iuda!''. Fotografia reprezintă crescătorul taurului, care l-a crescut de când era vițel până la punctul de a fi un taur pentru luptă. L-a vândut apoi și l-a dus pe arenă. La jumătatea spectacolului, când taurul era deja rănit și nu se mai putea apăra și-a dat seama că stăpânul lui era acolo și a alergat cu disperare pentru a-i cere ajutorul, dar clar după sărut, acesta nu a făcut nimic și astfel, taurul a fost măcelărit.

Citește și: Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat la procesul cu Bianca Drăgușanu. Care este motivul

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Ziarele spaniole au numit fotografia'' Sărutul lui Iuda''. Singurul animal lacom și corupt rămâne cel al rasei umane. Nimic nu este mai pervers pe lume decât vinovații fără remușcări.''.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost surprinși împreună

Chiar dacă au divorțat, Gabi și Claudia au împreună doi copii, iar afaceristul s-a întâlnit cu fosta soție pentru a-i lua.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost dată în judecată de către Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat cântăreața

Claudia Pătrășcanu și-a dus copiii la un loc de joc, apoi s-a întâlnit cu afaceristul, însă acesta nu a stat prea mult la vorbă cu mama copiilor săi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si