Totul a inceput de la declararea paternitatii Andreei, pe atunci Barla, fiica nerecunoscuta a poetului. Devenita oficial fiica lui Adrian Paunescu, femeia a cerut in instanta si o parte din averea lasata de acesta. Au fost multi ani in care Andreea Paunescu s-a luptat in tribunal cu fratii sai vitregi si cu vaduva poetului, pentru impartirea averii estimate la peste 4 milioane de euro.  Cand toata lumea credea ca in sfarsit procesul s-a incheiat si lucrurile au fost stabilite, a aparut o noua parte in proces, o aparitie-surpriza chiar si pentru apropiatii familiei Paunescu.

Este vorba despre Luiza Shepard, fiica vitrega a Ioanei Paunescu, fata cea mare a lui Adrian Paunescu.

Adrian Paunescu, alaturi de fiica sa cea mare, Ioana
Adrian Paunescu, alaturi de fiica sa cea mare, Ioana

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ioana a murit la un an dupa marele poet, din cauza unei boli grave, descoperite prea tarziu. Fiica poetului fusese casatorita cu Lucian Profirescu, un regizor al studiourilor Animafilm. Profirescu a murit inaintea Ioanei, iar cei doi nu au avut copii impreuna. Insa, Profirescu avea o fiica, Luiza, dintr-o relatie anterioara. Aceasta este acum mostenitorul –surpriza ajuns parte in proces.

Luiza Shepard locuieste in strainatate si pana acum nu a facut succesiunea de pe urma tatalui sau si al mamei vitrege, asa ca ea ar putea sa ridice pretentii la averea care i-ar fi revenit Ioanei Paunescu.

Luiza Shepard este acum parte in proces
Luiza Shepard este acum parte in proces

Urmatorul termen al procesului privind impartirea averii poetului este stabilit de Tribunalul Ploiesti, acolo unde se judeca dosarul, pentru 25 ianuarie 2017.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si