Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii cu lopata! Maria Piţurcă are 65.000 de euro în 13 conturi bancare şi un salariu de peste 12.000 de lei pe lună!

Din delaraţia de avere a Mariei Piţurcă reiese că procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii.

Matei Vaihan, luni 24 iunie 2019 , 08:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii.

Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată vineri de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târâ-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni. Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă o scoate cu forţa copila din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o.( vezi primele imagini cu Sorina în noua sa familie)

Citeste si: Cazul fetiţei din Mehedinţi adoptată în SUA- Mandatul de percheziţie la locuinţa asistentului maternal viza strângerea de probe privind lipsirea de libertate, rele tratamente aplicate minorului

Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii. Oamenii au ieşit în stradă şi au cerut ca adopţia să fie anulată

Fetiţa a fost luată din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară.

La rândul său, procurorul Maria Piţurcă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, a spus că nu a tras de copil în timpul intervenţiei şi că a încercat să o ia în braţe. Ea a declarat că femeia din Baia de Aramă, la care era fetiţa, a refuzat de două ori să o adopte. „Acest copil a fost inclus în categoria copil greu adoptabil şi părinţii au refuzat de două ori să adopte fetiţa”, a mai spus procurorul, care
a precizat că fetiţa se zbătea „pentru că i s-a inoculat că o iau în străinătate şi îi fac rău”. La Baia de Aramă a avut loc un protest de amploare. Oamenii au ieşit în stradă şi au cerut ca adopţia să fie anulată.

Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii. Maria Piţurcă deţine un apartament în Craiova 

Din declaraţia de avere a Mariei Piţurcă reiese că procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii cu lopata. Piţurcă deţine un apartament în Craiova, iar pe numele său sunt deschise numai puţin de 13 conturi, în lei şi euro, suma fiind de 286.746 lei şi 2.098 de euro, adică aproximativ 65.000 de euro. Procuroarea a încasat un venit anual de 149.740 de lei, adică 12.478 de lei (2.700 de euro) pe lună.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși... Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși favorit...” Nu s-a mai putut abține și i-a spus totul în față!
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si