Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat! Acesta îi cere Mariei Piţurcă daune de 500.000 de lei!

S-a aflat că procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat.

Author: Matei Vaihan vineri 05 iulie 2019 , 18:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat. Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată vineri de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târât-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni.( vezi ce salariu uriaş are procuroarea)

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Procurorul general, despre cazul fetiţei din Mehedinţi

Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat: "Maria Antoaneta Pițurcă este acuzată de practici abuzive” 

Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. „Nu este pentru prima dată când procuroarea Maria Antoaneta Pițurcă este acuzată de practici abuzive.”, a relatat Jurnalul naţional.  

Procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat. Procesul e pe rol din 7 august 2018

Se ştie că procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina l-a abuzat şi pe un bărbat. “Pe rolul Tribunalului Mehedinți există, încă din data de 7 august 2018, o solicitare formulată de Dragoș Dan Dumitrașcu, avocat în Baroul Mehedinți, care solicită acordarea din partea procuroarei a plății unor daune de o jumătate de milion de lei, pentru încălcarea dreptului la demitate, încălcarea dreptului la integritate fizică și psihică, a dreptului la sănătate și la respectul profesional. Conform unor informații, avocatul Dumitrașcu face obiecul unui dosar instrumentat de Maria Antoaneta Pițurcă, iar plângerea în instanță are legătură cu modul în care a procedat în această anchetă penală. Instanța trebuie să pronunțe o decize în acest sens pe 25 iunie 2019.”, s-a scris despre plângerea făcută împotriva Mariei Piţurcă.

Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro

Citeste si: Bomba aruncată în presa din Spania despre Pique! Fotbalistul a înșelat-o pe noua lui iubită, Clara Chia Marti- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si