Profesoara din Neamt care a intretinut relatii intime cu un elev ar urma sa se intoarca la catedra. Baiatul s-a sinucis, dar judecatorii au decis sa o plaseze in arest la domiciliu

Cazul profesoarei din Piatra Neamt care a fost arestat dupa ce a intretinut relatii sexuale cu unul dintre elevii sai incepe sa se complice. Femeia ar putea sa revina la catedra, chiar daca elevul s-a sinucis in urma acestui episod.

C.I.P., vineri 14 aprilie 2017 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia are acasa trei copii, iar in momentul de fata este din nou insarcinata. In urma cu doua luni a fost arestata pentru fapta ei, dar la cateva zile a fost plasata in arest la domiciliu, iar zilele trecute, judecatorii au luat o decizie ce ar urma sa o faca pe Crinela Marc sa revina la catedra. "La cererea scrisa si motivata a inculpatei, instanta de judecata, prin incheiere, ii poate permite acesteia parasirea imobilului pentru prezentarea la locul de munca, la cursuri de invatamant sau depregatire profesionala ori la alte activitati similare sau pentru preocuparea mijloacelor esentiale de existenta, precum si in alte situatii temeinic justificate, pentru o perioada determinata de timp. Admite cererea formulata de inculpata Marc Crinela de incuviintare a parasirii imobilului si permite inculpatei parasirea domiciliului pentru prezentarea la casa parohiala si la Parohia ortodoxa Sf Ioan Botezatorul", se arata in motivarea instantei.

Femeia s-a iubit cu un elev care era cu 23 de ani mai tanar ca ea. Cei doi au intretinut relatii sexuale din 2015 pana in martie 2016, cand baiatul a devenit major.

Crinela Marc a predat Limba si Literatura Romana la Liceul Teologic Ortodox "Sfintii Imparati Constantin si Elena" din Piatra Neamt.

La sase luni dupa ce relatia dintre ei s-a terminat, baiatul s-a sinucis din dragoste, aruncandu-se in raul Bistrita. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si