Profilerul Mădălinei Manole anunţă dezvăluiri-bombă în cazul manechinului lui Bote găsit spânzurat! ”Erori ale anchetei similare cu cele din cazul Mădălinei”

Mihaela Brooks, român din Canada care a realizat ancheta paralelă în cazul morţii Mădălinei Manole a anunţat că va dezvălui erorile într-un alt caz de moarte suspectă, cel al ”manechinului lui Bote”.

joi 13 decembrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Mihaela Brooks a anunţat că a intrat în posesia dosarului ”manechinul lui Bote” şi că a găsit în el erori ale anchetatorilor la fel de grave ca în cazul Mădălinei Manole.

”Acum pot face anunţul public că am şi dosarul ”Manechinului lui Bote” – Constantin Toma. Erori ale anchetei similare cu cele din cazul Mădălinei. Voi reveni cu detalii”, a scris Mihaela Brooks pe contul ei de socializare.

Postarea a fost distribuită şi pe pagina de socializare a mamei lui Toma, Racheal.

La sfârşitul lunii octombrie a acestui an, Constantin Toma, un tânăr de 24 de ani, care a lucrat ca model pentru Cătălin Botezatu, a fost găsit spânzurat în vila sa dintr-un acrtier rezidenţial din Ploieşti. Constantin avusese în seara precedentă un conflict cu iubita lui, Alexandra, care a plecat de la el de acasă în jurul orei 5 dimineaţa însă a revenit acolo o jumătate de oră mai târziu. Atunci l-a şi găsit spânzurat în holul casei şi a încercat să-l resuscinteze fără succes.

Imadiat s-a vorbit despre moartea lui Toma ca despre un caz de sinucidere, mai ales că s-a spus că acesta trecea printr-o perioadă mai dificilă după ce rămăsese fără job. De asemenea, moarte atatălui său, în urmă cu doi ani, l-ar fi afectat foarte mult.

Familia şi prietenii apropiaţi nu au crezut însă niciodată această ipoteză a ancjetatorilor.

Se pare că motivaţia financiară ar fi fost exclusă în cazul mancheinului, în condişiile în care acesta provenea dintr-o familie bogată, cu un tată care, înainte să moară, făcuse câteva afaceri extrem de profitabile în Zambia.

Mai mult, câţiva prieteni ai băiatului au mărturisit că acesta avea de recuperat o sumă importantă, circa 40.000 dolari, iar această datorie neachitată ar putea fi considerată o importantă motivaţie pentru o posibilă crimă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si