Vreme puțin mai caldă de revelion

În săptămâna (28.12.2020- 04.01.2021), cea care cuprinde și Revelionul, temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, chiar în toate regiunile.

Vremea în săptămâna aceasta (14 – 21 decembrie)

În perioada 14-21 decembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citeste si: Situație-limită în secțiile ATI. Ce au descoperit inspectorii IGSU după tragedia de la Piatra Neamț

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un important medic chirurg a decedat din cauza coronavirusului

Vremea de Crăciun (21 – 28 decembrie)

În perioada 21-28 decembrie, de Crăciun, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al țării.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si