Desigur, unele dintre cele mai bine cotate saloane de profil sunt mereu aglomerate. Cum obțineți un loc la salon fără prea mult efort? O programare online la salon poate fi efectuată destul de ușor, fără să mai sunați la saloane.

Aplicațiile în zilele noastre sunt salvatoare

Avem la îndemână aplicații pentru a comanda mâncare, articole vestimentare sau pentru a plăti facturile. Și asta nu este tot.

Există implicit aplicație pentru a seta programări la saloanele de hair and beauty. O platformă comună în care sunt adunate saloane unde veți dori să ajungeți. Un catalog de inspirație, dar și un loc în care din câteva clickuri vă rezervați un loc pe scaunul unui hairstylist. O astfel de platformă are și aplicație dedicată.

Citeste si: VIDEO| Diferențe uriașe de trai între marile orașe ale României. Ce are Sibiul în plus față de Cluj-Napoca?

Cum funcționează? Mai simplu decât am crede. Implică câțiva pași simpli până când aveți aplicația la îndemână în telefonul vostru. Atenție! Nu contează ce sistem de operare are smartphone-ul vostru. Este simplu: poate fi descărcată online, este gratuită și în câteva secunde mai târziu este activă și numai bună de folosit. Nu trebuie să fii vreun mare cunoscător al tehnologiei să o poți folosi. Așadar instaleaza aplicatia pentru programari și convinge-te!

Topul avantajelor de a miza pe online chiar și când vine vorba de programări

Incontestabil, vorbim de o serie de avantaje. Până la urmă, de ce ar dori cineva să schimbe tactica pentru ceva ce funcționează deja? Însă, cu siguranță că v-ați săturat să fiți mereu la mâna celor care vă răspund că nu au loc liber. Să depindeți de program, să nu reușiți să găsiți un moment în timpul zilei pentru a suna de la un salon la altul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Online-ul simplifică mult din tot ce presupune să vă pregătiți terenul pentru a merge la un salon de hair and beauty. Asta înseamnă că puteți seta programări la orice oră din zi sau din noapte, nu vă costă nimic și nici nu sunt necesare reconfirmări. Practic nu mai sunați încă și încă o dată la salon pentru o programare.

Citeste si: 10 lucruri de care s-ar putea să îți pară rău la bătrânețe dacă nu le faci acum!

O platformă sau chiar și aplicație dedicate digitalizării în materie de programări la salonul de hair and beauty înseamnă automat timp salvat. Pentru că pierdeați destul de mult timp cu metoda clasică. Acum însă, online-ul permite acces mai facil la lista de prestatori de servicii de nișă. Pot fi de asemenea știute de la bun început prețurile practicate, precum și durata unui serviciu. Sunt recenzii ale clienților, sunt toate detaliile prezentate pentru ca cei care nu au mai trecut vreodată pragul unui salon să știe informațiile necesare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Deci, cum sună? Merită încercat online-ul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si