VIDEO| Protestatarii, alergați și arestați în Rusia

Este considerat teribil pentru o democraţie ceea ce s-a întâmplat astăzi în Rusia. Se anunţau proteste în toată ţara pentru eliberarea lui Navalnîi, iar mii de soldaţi şi jandarmi au fost trimişi pe străzi ca la război. I-au fugărit pe absolut toti demonstranţii şi i-au urcat în dube şi autobuze speciale, înainte ca vreunul dintre ei să apuce să strige ceva împotriva preşedintelui Putin! Peste două mii de oameni au fost arestaţi, printre care și un copil de 12 ani care mergea până la magazin.

Author: Georgiana Balaban duminică 31 ianuarie 2021 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fugăriti prin parcuri, pe străzi... peste tot! Şi băgaţi în dube au fost toti cei care urmau să protesteze pentru eliberarea opozantului Navalnîi la Moscova.

Multi nici măcar nu au apucat să ajungă în locul stabilit pentru demonstratie. Au fost săltati de pe drum de soldatii si jandarmii mobilizati inca de la primele ore ale zilei, ca pentru un război!

Protestatarii au filmat si cum poliția folosește aparatul cu electroșocuri pe un manifestant deja pus la pământ. Continuarea nu poate fi difuzată la televizor.

La Sankt Petersburg, forțele de ordine au creat un zid de scuturi. Chiar din primele minute de la începerea protestului, sute de oameni au fost reținuți, urcaţi în autobuze şi dusi in arest!

Citeste si: Începe Al Treilea Război Mondial? Decizia alarmantă a Japoniei

Au fost arestate aproape 2000 de persoane

Până în acest moment au fost arestate aproape două mii de persoane, potrivit organizatiilor pentru apărarea drepturilor omului, în toate oraşele în care susținătorii lui Navalnîi au declarat că planifică proteste! Manifestaţiile au fost stabilite şi în regiuni unde acum termometrele arată şi temperaturi de minus 50 de grade.

Citeste si: VIDEO- Proteste violente în Rusia, la minus 50 de grade, în numele lui Navalnîi

În Vladivostok, poliția a împiedicat portestatarii să intre în centrul orașului, forțându-i pe aceștia să stea pe malul înghețat al mării.
La protestele care au avut loc săptămâna trecută, mai mult de 4.000 de oameni au fost arestați pe tot teritoriul Rusiei.

Citeste si: Afirmația revoltătoare a unei gimnaste din Rusia! Ce a putut să spună Karolina Sevastyanova: ”Aceste persoane sunt iresponsabile”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si