Pentru doi dintre protagoniștii unor astfel de scene, totul este o provocare. Cel care se prăbușește la pământ habar nu are ce urmează să i se întâmple. Secvențele filmate fac parte din noul trend care i-a cuprins pe utilizatorii rețelei Tik Tok și se numește „skullbreaker”- adică spărgătorul de capete. Grav e că după o astfel de experiență șocantă- mii de tineri au ajuns cu capul spart la urgențe, iar o fată de 16 ani din Brazilia a murit în urma unei lovituri puternice.

Să vedem totuși în ce constă această farsă. Mai întâi, două persoane îi explică celui din mijloc că trebuie să sară, pentru ca apoi să îi reteze pur și simplu picioarele. În picaj, el se poate lovi foarte tare la cap, pot surveni coma și chiar moartea.

Citeste si: VIDEO| Aplicația fenomen pentru tineri. Emil Rengle a testat-o și el

Provocare mortală pe Tik Tok

Îngrijorător e că nimeni nu se învață minte după tragedii și tot mai mulți intră în jocul provocării. În Thailanda, autoritățile s-au văzut nevoite să emită avertizări către populație să nu cumva să ia parte la periculosul trend. În America, mama unui băiețel a făcut publice imagini cu starea lui după ce a ajuns în spital.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Psihologii avertizează părinții să-i supravegheze discret pe și să le explice consecințele dezastruoase ale unor astfel de jocuri.

Tinerii fac chestia asta pentru a ieși în evidență, pentru a primi validare, cu cât am mai multe like-uri cu atât sunt mai validat. Totodată vorbim despre tendința aproape irezistibilă de a face un lucru interzis.

Citeste si: Filmulețul cu Florin Salam care a înnebunit Tik Tok-ul! Ce-a putut să facă manelistul VIDEO

Aplicația Tik Tok a șters toate videoclipurile de acest fel pentru a nu încuraja fenomenul!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si