Andrada vine cu o demascare șocantă la „Puterea dragostei”! Ce i-a spus George în privat? Să fie vorba despre un adevăr, o strategie? Va fi însă greu să înțelegem a cui strategie este și ce are de câștigat din jocul dragostei.

Dacă vrei să vezi emisiunea „Puterea dragostei”, dar nu ești în fața televizorului, trebuie să știi că poți face acest lucru și pe telefon, laptop sau tabletă.

Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina de LIVE STREAM.

Cristian de la „Puterea Dragostei”- o nouă strategie

Cristian, fratele Biancăi Comănici începe să regrete că a venit la „Puterea dragostei”! Care sunt motivele pentru care Cristian spune că nu este suficient de bărbat? Un videoclip produce ravagii în casa dragostei și este vorba despre George! Acum se află care este mentalitatea fiecăruia și ce îi face pe anumiți concurenți să fie votați mai mult decât alții de către telespectatori. Rămâne de văzut cum va suporta fostul iubit al Monei adevărul, dar și cum va explica cele văzute în filmare.

Cea mai îndrăgită emisiune Live pe Stream Online. Nu rata „Puterea Dragostei”, marți, 8 septembrie

Însa ce este cel mai interesant la „Puterea dragostei”, ediția de marți, 8 septembrie este faptul că un fost concurent vine să își ia revanșa față de cel care l-a trădat.

Cristi se întoarce, iar Nicos dă socoteală pentru ce s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni. Fetele sar să îl îndepărteze pe Nicos de Cristi, când cei doi păreau că sunt mai aproape ca niciodată de un contact fizic și nu unul de prietenie.

puterea dragostei 8 septembrie 2020
puterea dragostei 8 septembrie 2020[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Războiul continuă! Nelson Mondialu, despre urmăritorii Biancăi: "Își instigă bătrânele alea buboase"

Citeste si: Dezvăluiri despre viaţa incredibilă a Marianei Darilenco de la Puterea Dragostei

Citeste si: Cristian Comănici de la „Puterea Dragostei” a fost pedepsit. Ce i-au făcut băieții

Se anunță un episod ieșit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D. Cum decurg lucrurile și ce se întâmplă marți, la „Puterea dragostei”, pe Kanal D, sau online, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a petrecut noaptea cu un fost concurent de la Exatlon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si