Rachel și-a povestit drama vieții! La 11 ani a fost violată și lăsată însărcinată de un băiat de 25 de ani: "Mi-a ruinat copilăria și adolescența"

O tânără din Anglia a avut curajul să împărtășească cu lumea întreagă povestea ei de viață.

A.N.C, sâmbătă 18 mai 2019 , 15:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La vârsta de 11 ani, tânăra a fost violată și batjocorită de un băiat de 25 de ani. Acesta a lăsat-o însărcinată la scurt timp după.

Coșmarul fetei a început în momentul în care tatăl ei a murit și mama s-a refugiat în alcool. Minora l-a cunoscut pe bărbat într-un local, iar acesta s-a declarat impresionat de povestea ei. A luat-o la el acasă și a făcut-o să-i ofere virginitatea ei. Totul s-a transformat într-un coșmar, iar Rachel a fost violată ani la rând de către cel care i-a promis că o să aibă grijă de ea.

Citeste si: O femeie de 40 de ani a murit, după ce i-a explodat capul pe masa de operație

„Era un monstru care voia să dețină controlul și să știe ce fac și unde sunt la orice oră. Când aveam 16 ani, îmi controla fiecare aspect al vieții. De fiecare dată când încercam să scap de el, mă amenința că se va omorî. M-a luat sub aripa lui și m-a ascultat cu multă compasiune atunci când am început să îi povestesc despre problemele pe care le aveam acasă.

A spus că pentru tot ce a făcut pentru mine, sunt obligată să îi ofer virginitatea mea. M-a dus în dormitorul său și mi-a spus că acesta va fi micul nostru secret. Era un maestru al manipulării”, a spus Rachel, potrivit The Sun.

Citeste si: O tânără a ieșit în club și a fost abordată de un tip care i-a oferit o băutură! A doua zi a trăit șocul vieții

„Aveam numai 12 ani și stiam că nu voi fi capabilă să am grijă de un copil. Mi-a spus că am putea avea o familie, iar acest lucru m-a dezgustat. Mi-a ruinat copilăria și adolescența, dar încerc să merg mai departe și să nu îl las să îmi răpească și viitorul”, a mai spus fata, după cum mai informează sursa citată.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si