Radu Moraru, destituit de la Nasul TV

Realizatorul Radu Moraru a fost destituit de la Nasul TV si din toate functiile detinute la societatea detinatoare a licentei de televiziune.

V.P., joi 12 octombrie 2017 , 14:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unui comunicat care ruleaza joi la postul TV, Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licenteiTV.

 "Radu Moraru nu mai reprezinta în niciun fel televiziunea Nasul TV", se mai arata în mesaj.

Conform Pagina de media, persoana care reprezinta legal televiziunea Nasul TV este Paul Alexandru Moraru, care nu are nicio legatura de rudenie cu Radu Moraru si care este presedinte al Consiliului de Administratie.

Potrivit unor surse citate de Pagina de Media, decizia Adunarii Generale a Actionarilor de a-l destitui pe Radu moraru este din luna iunie. Conflictul dintre Radu Moraru si Paul Moraru a pornit de la sumele de bani, totalizand 200.000 de euro, pe care Paul Moraru le-ar fi pus la dispozitia lui Radu Moraru pentru statia TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru ca a folosit discretionar si în interes personal banii.

Radu Moraru a contestat în instanta hotararea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul, rezultatul fiind comunicatul facut public joi.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Final dramatic la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare!... Final dramatic la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare! Cine a castigat trofeul imunitatii?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă... Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului
monitorulcj.ro
Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro” Emil Boc, supărat pe Orban și Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro”
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si