Raed Arafat dă replica după ce cu o seară înainte a transmis că s-a pierdut lupta împotriva COVID-19: „Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptă”

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă, într-o postare pe Facebook, că niciodată nu va fii auzit afirmând că a pierdut o luptă, pentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevărat, referindu-se la efoturile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Georgiana Balaban, sâmbătă 17 octombrie 2020 , 19:44

raed arafat luptă covid
Arafat despre lupta împotriva Covid-19.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Eu chiar cred că împreună putem reuşi să limităm impactul pandemiei în România şi să salvăm cât mai multe vieţi. Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptapentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevărat”, scrie Arafat.

Arafat face anunțul serii

El consideră că măsurile pe care le iau şi le implementează autorităşţile vor sta la baza opririi creşterii numărului cazurilor, la atingerea unui platou şi la începerea unui trend descrescător.

Citeste si: Raed Arafat, anunț despre pelerinajul de Sfânta Parascheva. Cine poate participa la eveniment?

Citeste si: Raed Arafat, avertisment dur: „E posibil să ajungem să alegem între pacienți, ca în Italia”

raed arafat luptă covid
Arafatm secretar de stat în MAI.[Sursa foto: google]

”Acest lucru necesită timp şi un efort comun depus de noi toţi”, conchide el.

Citeste si: Raed Arafat despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: "Oamenii ăștia, credeți-mă, nu țin nici 1% la binele lor"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si