Liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a susținut pe Putin din prima clipă în care Rusia și-a lansat invazia în Ucraina la sfârșitul lunii februarie. Kadîrov a postat în mod regulat videoclipuri în care solicită forțelor ucrainene să se predea și în care susține că luptă el însuși în Ucraina, potrivit publicației Newsweek.com.

Citeste si: "Lovim noi ținte! Le spargem ca pe nuci". Vladimir Putin, dezlănțuit în primul interviu de la începerea războiului

„Într-una din aceste zile, veți vedea o adevărată operațiune specială”, a spus el într-un mesaj video postat duminică, folosind terminologia Moscovei pentru a descrie atacul asupra Ucrainei.

Ramzan Kadîrov: Diavolii vor fugi din Ucraina 

Kadîrov a continuat să-i descrie pe ucraineni drept „shaitani”, un termen care înseamnă diavoli sau spirite rele în teologia islamică.

„Se va vedea cum acești diavoli fug nu numai din aceste orașe, ci și din Ucraina”, a spus el. „Așa că ne pregătim și le vom face pe plac adevăraților patrioți ai Rusiei”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, întâlnirea secretă care ar putea schimba cursul războiului

Forțele ruse vor folosi „noi tactici” în Ucraina în zilele următoare, a adăugat Kadîrov, potrivit sursei citate.

„Se vor obține rezultate mai eficiente și mai rapide în efectuarea unei operațiuni speciale”, a adăugat el. „Ca confirmare a declarațiilor mele, voi încărca dovezi video ale distrugerii naziștilor, a diavolilor și a echipamentului de ocupație ucrainean”, a mai spus Kadîrov, care s-a confruntat cu multiple acuzații de încălcare a drepturilor omului în perioada în care a fost lider al Republicii

Cecene.

Avertisment pentru Zelenski: Ești mort

Liderul cecen i-a avertizat și președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. "Îl avertizez pe Zelenski pentru ultima oară!", a scris el. „Ridicați mâinile și ieșiți în piață cu cuvintele „Nu trageți, oameni buni, mă predau!” În caz contrar, ești MORT!”

Săptămâna trecută, Kadîrov a ieșit în evidență cu amenințarea că va ataca Polonia, spunând că țara „mai bine își ia înapoi” armele pe care le-a furnizat Ucrainei pentru a ajuta la apărarea forțelor ruse.

„După Ucraina, dacă ni se dă comanda, în șase secunde vă vom arăta de ce suntem capabili”, a spus el.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ultimele comentarii ale lui Kadîrov vin după ce un raport a indicat că puterea forțelor ruse este în declin la o sută de zile de la invazie.

Între timp, serviciile de informații britanice au spus că Putin nu și-a atins niciunul dintre obiectivele sale strategice după trei luni de război și succesele sale au fost obținute cu un cost „semnificativ”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si