Raportul legat de moartea Madalinei Manole, realizat de expertii din America, e aproape gata! Ce a anuntat romanca din Canada care lucreaza de 5 ani la caz

Mihaela Brooks, romanca din Canada care a lucrat la ancheta criminalista paralela a mortii Madalinei Manole, a anuntat ca zilele urmatoare va avea o intalnire extrem de importanta.

D.C., luni 31 octombrie 2016 , 21:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ancheta criminalista a mortii Madalinei Manole, realizata de specialisti in profiling din Canada si Statele Unite, se apropie de final. Mihaela Brooks, cea care lucreaza la acest proiect de peste 5 ani, a anuntat ca zilele urmatoare se va intalni cu un expert in substante toxice. „Voi avea o intalnire, la San Francisco, cu un expert in Furadan pentru finalizarea raportului cazului Madalinei”, a anuntat Mihaela Brooks.

Mihaela Brooks a infirmat faptul ca zilele urmatoare va veni in Romania pentru a se intalni cu Procurorul General al Romaniei. Romanca a prezentat deja cazul mortii Madalinei Manole la o conferinta pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenti au fost de parere ca nu a fost vorba despre o sinucidere.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si