Artistul a fost ucis de atacatori mascaţi, care au pătruns în locuinţa sa din Hollywood Hills, a anunțat Poliția.

Pe numele său adevărat Bashar Barakah Jackson, Pop Smoke era considerat un star în devenire.

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani și în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucura de un succes enorm și a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Citeste si: A murit Arnold de Oradea! S-a prăbușit din senin în sala de forță! Avea doar 28 de ani

Pop Smoke impuscat
Pop Smoke impuscat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Poliția a ținut o conferință de presă în care a oferit informații despre incident, dar nu a menționat numele rapperului.

Oficialii au anunțat că forțele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineața, de la cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuința unui prieten a fost spartă și unul dintre suspecți era înarmat cu un pistol. Când au ajuns la locul incidentului, polițiștii au găsit un bărbat care fusese împușcat.

El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Citeste si: Rapperul Juice Wrld a murit din cauza unei supradoze de oxicodonă şi codeină

Pop Smoke impuscat
Pop Smoke impuscat

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au fost reținute și apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat, conform Mediafax.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declarații cu privire la evenimentele din această dimineață”.

Citeste si: O celebră cântăreață a fost dată în judecată pentru plagiat


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si