Rareș Bogdan avertizează PNL: Care e ”pericolul”. ”Aici sapă PSD”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă asupra mutărilor PSD.

R.B., joi 13 februarie 2020 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rareș Bogdan avertizează că încă există un pericol real, chiar dacă se bucură de cea mai mare intenție de vot din ultimii ani.

Citeste si: Rareș Bogdan a prezis căderea Guvernului PNL: Cel mai probabil tot Orban va fi premier

Pericolul este altul și se află pe tărâmul psihologiei. Cetățenii văd cum o mână de miniștri se luptă pentru a astupa găurile făcute de icebergurile pesediste în corabie, aud cum gorniștii socialiști spun, mereu, că liberalii nu fac mai nimic, și se întreabă care-i adevărul. De ce nu descoperă adevărul rapid, lipsit de echivoc, relevant chiar de la prima vedere? 

Citeste si: Rareş Bogdan, despre cazul Ditrău: Retorica urii promovată de un partid care nu e în România

Pentru că românii sunt extrem, extrem de obosițiPentru că au auzit timp de 30 de ani exact același text: greaua moștenire. Și, din cauza oboselii, a greutăților de zi cu zi, a nedreptăților cu care se confruntă uneori fără șansă, nu mai au timp fizic să discearnă. Nu e vina lor. Dar exact aici sapă PSD.

Citeste si: Rareș Bogdan a început să plângă în direct la TV! Vestea morții Cristinei Țopescu l-a dărâmat

Scopul e limpede: scârbirea. Ca de obicei, demobilizarea, absenteismul la vot sunt aliații taberei din Kiseleff. Au mizat mereu pe ele, chiar și când era limpede că greața alegătorilor era raportată la mizeriile pesediste. Dar în ultima perioadă au adăugat un ingredient: rețelele de socializare.” este de părere europarlamentarul PNL, conform unui articol de opinie publicat pe digi24.ro

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si