”E corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este stiut ca noi le-am sustinut in tot acest an. Evident ca trebuie sa-i cunoastem intreaga platforma, dar in masura in care putem regasi prioritatile PNL- o economie competitiva, o administratie moderna, sisteme de educatie si sanatate in pas cu timpuril e, o politica inteligenta de investitii publice si, in general, un stat cinstit cu cetatenii sai – atunci, se confirma drumul comun”, a afirmat Alina Gorghiu pentru News.ro.

Presedintele PNL a mentionat ca romanii asteapta ca fortele care actioneaza in aceeasi directie si care pot construi o Romanie dreapta, o Romanie a normalitatii sa se uneasca in jurul unui proiect.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte, iar eu cred in axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL”, a mai spus Gorghiu.

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la Digi 24, ca in perioada urmatoare va veni cu o "platforma" de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR, dar nu a oferit un raspuns clar daca doreste sau nu sa ramana premier dupa alegeri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si