Rasturnare de situatie in cazul jandarmului bataus de la proteste! Sefii lui spun ca a procedat corect

Reactie neasteptata in cazul jandarmului surprins in timp ce lovea manifestantii din Piata Universitatii, la inceputul anului! A procedat corect, spun sefii sai. Iar ministrul internelor, Carmen Dan vine cu o completare!

Author: V.P. miercuri 14 februarie 2018 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inspector general al jandarmeriei romane Gheorghe Sebastian Cucos: A actionat ca la carte din punctual dumneavoastra de vedere? Din punctual meu de vedere, da!

Carmen Dan, ministru de interne: noi va asiguram ca in toate misiunile pe care le organizeaza jandarmeria romana se are in vederea aplicarea legii si protejarea cetatenilor!

Pe 20 ianuarie, jandarmul Serban Raducu a fost filmat in timp ce impartea lovituri in multimea de protestatari din piata Universitatii. Una dintre victime lui a fost si George Calin, un fotoreporter care nu facea altceva decat sa incerce sa surprinda cat mai bine evenimentele.

Actiunile  sale au fost cercetate disciplinar intr-o prima faza, apoi dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.  Insa modalitatea in care a procedat atunci este laudata, astazi, de superiorii ierarhici.

Gheorghe Sebastian Cucos: jandarmul avea de tinut un dispozitiv, unul care insemna limita legii! Nu trebuia sa primeasca un ordin ca sa aplice legea!

Dupa situatia petrecuta la inceputul acestui an, in Jandarmeria Romana s-au intesificat controalele si verificarile.

"Discutiile pe care le-am avut cu oamenii i-au facut pe acestia sa inteleaga ca nu face nimeni verficiari de dragul de a pune presiune pe ei ci de a demonstra ca ceea ce fac ei este corect".

Parchetul nu a finalizat inca ancheta, iar pana la o decizie Serban Raducu isi desfasoara activitatea in conditii normale.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si