Răsturnare de situaţie în cazul tânărului mort în accidentul din Bistriţa! Andrei nu s-ar fi sinucis

Acum 3 zile, Andrei, un tânăr de numai 27 de ani din Bistriţa a pierit într-un cumplit accident de maşină, la doar câteva ore de la pronunţarea divorţului de soţia sa.

M.C.B., vineri 07 decembrie 2018 , 08:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deşi toată lumea s-a gândit la o sinucidere, pentru că nu au existat urme de frânare la locul producerii accidentului, specialiştii au o altă variantă.

Ieri, Andrei a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, dar şi de o coloană uriaşă de maşini, drept omagiu. Acum, la 3 zile de la producerea accidentului, au apărut ipoteze noi în cazul morţii acestuia. Mai exact, specialiştii în mecanică nu exclud ca sistemul de frânare al autoturismului pe care îl conducea să se fi defectat, din cauza numeroselor modificări pe care Andrei le făcea asupra acestuia.

De la atâtea modificări, este foarte posibil ca sistemul de frânare să nu fi răspuns comenzilor şoferului, deşi acesta se baza foarte mult pe autoturismul său, notează timponline.ro.

Andrei a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea, de o pasarlă din Bistriţa. Tânărul de numai 27 de ani şi soţia sa divorţaseră cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si