Deşi toată lumea s-a gândit la o sinucidere, pentru că nu au existat urme de frânare la locul producerii accidentului, specialiştii au o altă variantă.

Ieri, Andrei a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, dar şi de o coloană uriaşă de maşini, drept omagiu. Acum, la 3 zile de la producerea accidentului, au apărut ipoteze noi în cazul morţii acestuia. Mai exact, specialiştii în mecanică nu exclud ca sistemul de frânare al autoturismului pe care îl conducea să se fi defectat, din cauza numeroselor modificări pe care Andrei le făcea asupra acestuia.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

De la atâtea modificări, este foarte posibil ca sistemul de frânare să nu fi răspuns comenzilor şoferului, deşi acesta se baza foarte mult pe autoturismul său, notează timponline.ro.

Andrei a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea, de o pasarlă din Bistriţa. Tânărul de numai 27 de ani şi soţia sa divorţaseră cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si