Războiul nuclear este concluzia „inevitabilă” a invaziei Ucrainei de către Rusia, a avertizat generalul rus Alexander Vladimirov, care a scris „Biblia războiului” a națiunii ruse, potrivit Daily Mail.

Previziunea înfricoșătoare a venit de la generalul-maior în retragere Alexander Vladimirov, care a scris cartea în trei volume a Rusiei, numită „Teoria generală a războiului”.

Citește și: Marcel Ciolacu infirmă faptul că dronele rusești au căzut pe teritoriul României. „În acest moment, nu se confirmă această informaţie. Eu am informaţiile de la ministrul Apărării''

„Pentru trecerea la utilizarea armelor de distrugere în masă este nevoie de un singur lucru – o decizie politică a Comandantului Suprem Suprem [Vladimir Putin]”, a avertizat veteranul comandant într-un interviu cu jurnalistul Vladislav Shurygin.

Care este riscul de a începe un război nuclear?

Argumentele aduse de teoreticianul războiului lui Vladimir Putin sunt halucinante: „Telurile Rusiei și cele ale Occidentului sunt supraviețuirea și eternitatea lor istorică. Și asta înseamnă că, în numele acestui lucru, vor fi folosite toate mijloacele de luptă armată disponibile pentru ei, inclusiv un astfel de instrument precum armele lor nucleare”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citește și: Rusia pune rachetele nucleare „Satan II” în alertă de luptă. Atacuri ale Ucrainei asupra podului din Crimeea

El a avertizat: „Sunt sigur că armele nucleare vor fi folosite în acest război – în mod inevitabil, și din asta nici noi, nici inamicul nu avem unde să ne ascundem". 

"Victoria înseamnă supraviețuire"

„Cu cât politicienii și conducerea noștri își dau seama mai devreme de acest lucru, cu atât mai devreme începem să pregătim trupele și populația pentru asta – cu atât vom avea mai multe șanse de

supraviețuire, ceea ce înseamnă victorie”, a mai spus generalul Vladimirov.

În cartea lui din 2013, generalul-maior susține că a existat o tranziție de la teoria tradițională a războiului- unde a existat o distincție între pace și război- la o stare permanentă de război, care este caracterizată de frică și nesiguranță constantă.

În timpul interviului său, Vladimirov, în vârstă de 78 de ani, a spus că pregătirea trupelor este vitală, astfel încât acestea să aibă „capacitatea de a duce război în condițiile utilizării armelor de distrugere în masă”.

"Dacă vrei pace, luptă până vei câștiga”, a spus el. „Dacă vrei o pace lungă și puternică, îngroapă împreună securea pe teritoriul inamicului. Deci, trebuie să fim pregătiți. Pregătiți Armata, Statul, Economia și populația țării", a mai declarat propagandistul rus.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si