Agresorul din Dabuleni!
Agresorul din Dabuleni! "Va tai, sifoanelor! Pentru Fane Lica. Adica pentru taica-miu. Ce are in mana? Un topor. L-au amenintat pe taica-miu ca-l omoara, pentru ca suntem turnatori la politie. Au pus stapanire pe Dabuleni.", isi urla fiul lui Fane Lica disperarea.

Mai multi indivizi periculosi au ajuns sa faca legea, inarmati cu tarnacoape. O spun mai multe familii, ingrozite ca dupa ce masinile le-au fost facute praf, ar putea cadea chiar ei in mainile agresorilor.
"A dat in parzbriz, una sau doua lovituri, a distrus parbrizul, bordul, ultima lovitura a fost in capota masinii unde a ramas si scula. Politistii au zis ca de cand lucreaza ei in Politie, de 20 de ani, asa ceva n-au mai vazut: un tarnacop in masina.", au spus oamenii din comuna.

Fanel Lica nu s-a ales cu paguba pe nepusa masa. Cu cateva zile inainte, a intrat intr-un scandal cu un vecin. De la politica s-ar fi luat, iar drept razbunare, ca a fost reclamat, tanarul ar fi transat problema cu tarnacopul.

Viorel Predus, viteazul cu topor in mana, este omul din fotografie. Nu e de mirare ca poza l-a facut sa tremure pe rivalul sau. Nici tatal baiatului nu recunoaste ca ar fi fost partas in scandalul intins pe cateva zile, desi imaginile de pe camerele de supraveghere spun altceva.


Fiul victimei
Fiul victimei
Intrebat de ce fiul sau a infipt tarnacopul in masina familiei rivale, barbatul vine cu o alta varianta, pe care o mai inmoaie cand e pus in fata dovezilor. "Ei s-au certat in familie, fiul a vrut sa plece beat cu masina si taica-su i-a dat cu tarnacopul sa nu plece cu masina. Dar ce face cu toporul, in poza asta? Pai, e treaba lui ce face.",
a incercat el sa explice de unde a pornit conflictul.

Numai ca treaba lui a devenit si treaba politiei. "Dupa ce au petrecut intr-un bar si au amenintat clientii de acolo, iar in drumul spre casa au si distrus 7 autovehicule taindu-le anvelopele", a declarat si Alin Apostol, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

In total, sapte familii si-au gasit masinile numai bune de pus pe butuci, peste noapte, iar politistii i-au retinut pe cei doi agresori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si