Razbunarea crunta a unui sot inselat: Si-a injunghiat mortal sotia si si-a "castrat" cel mai bun prieten

Un medic veterinar din Rusia si-a injunghiat mortal sotia si si-a castrat cel mai bun prieten, dupa ce i-a surprins pe acestia facand sex.

A.S., luni 07 noiembrie 2016 , 12:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vladimir Sidorov, un rus in varsta de 35 de ani si-a surprins sotia intretinad relatii sexuale cu cel mai bun prieten al sau. El a luat un cutit si si-a injunghiat de mai multe ori sotia, de 31 de ani, apoi i-a taiat organele genitale celeui mai bun prieten, in varsta de 32 de ani. Femeia si barbatul au murit.
Dupa ce a comis crimele, medicul veterinar a sunat la politie si si-a recunoscut faptele.
In ziua respectiva, Vlamir a ramas cu copii acasa, in timp ce sotia sa i-a spus ca merge in vizita la o prietena care a nascut recent. Cel mai bun prieten a lui Vladimir trebuia sa o duca pe femeie cu masina. Barbatul a simtit ca ceva nu este in regula si a mers acasa la prietenul lui, pe care l-a surprins in ipostaze intime cu sotia lui.

Vladimir Sidorov, un rus in varsta de 35 de ani si-a surprins sotia intretinad relatii sexuale cu cel mai bun prieten al sau. El a luat un cutit si si-a injunghiat de mai multe ori sotia, de 31 de ani, apoi i-a taiat organele genitale celeui mai bun prieten, in varsta de 32 de ani. Femeia si barbatul si-au pierdut viata.

Dupa ce a comis crimele, medicul veterinar a sunat la politie si si-a recunoscut faptele. In ziua respectiva, Vlamir a ramas cu copiii acasa, in timp ce sotia sa i-a spus ca merge in vizita la o prietena care a nascut recent. Cel mai bun prieten a lui Vladimir trebuia sa o duca pe femeie cu masina. Barbatul a simtit ca ceva nu este in regula si a mers acasa la prietenul lui, pe care l-a surprins in ipostaze intime cu sotia lui. Atunci a luat un cutit si i-a injunghiat mortal pe acestia, nu inainte de a-i taia prietenului organele genitale, scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si