Razie la comerciantii de cirese de pe E85. Cei mai multi amendati sunt pensionari saraci care n-au bani de medicamente

E sezonul cireselor, dar si al amenzilor, ar spune politistii din Vrancea care au organizat o razie pe Drumul European 85, printre comerciantii de cirese! Cei mai multi dintre cei amendati sunt pensionari ale caror scuze sunt mereu aceleasi: n-au loc in piete si nici bani de medicamente!

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D joi 18 mai 2017 , 19:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De la un capat la altul, E85 e ca o mare piata...  nici sa vrei n-ai cum sa ratezi laditele doldora de cirese! Vanzatorii sunt gospodari de-ai locului, dispusi sa ii astepte o zi intreaga la sosea pe musteriii pofticiosi! Azi insa n-au apucat sa-si vanda marfa, c-au fost luati ca din oala!

-Noi nu facem bisnita! Dar pe cei care fac bisnita, de ce nu-i prinde?

Intrebati de acte, comerciantii au luat foc!

-Daca ne ducem in piata la Bucuresti, n-ai loc, n-ai taraba de tigani!

-Intr-o zi aici? Da. Castigi 50-60 de lei... Dar sa ai marfa ca sa poti s-o dai... Ca daca n-ai marfa... Ce sa faci cu astea?!

Saracacioasa cum e, productia de inceput de sezon ii aducea bunicului painea pe-o zi. Acum insa, batranul se-ntreaba de unde va mai avea bani de medicamente?!

-Ce sa facem, ce luam drum luam acum? Suntem batrani, suntem bolnavi, ce facem?!

Poltistii nu s-au lasat impresionati: i-au amendat pe toti cei care vindeau cirese la sosea. Spera ca astfel sa previna si eventuale nenorociri.  

CATALIN MANEA- Politia Rutiera Vrancea -  Este o actiune preventiva, in trecut am avut accidente de circulatie cu persoane care opreau pe marginea drumului si cumparau

produse de la cetatenii care le ofereau spre vanzare si vrem sa prevenim accidentele rutiere.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si