Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban de pe urma pensiunii de la munte! Afacerea le-a provocat doar pierderi şi datorii!

Datele financiare arată că Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban din turism.

Matei Vaihan, luni 27 mai 2019 , 09:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

E clar că Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban. Designerul decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, şi părinţii săi deţineau o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng. (citeşte mărturii şocante despre Răzvan Ciobanu)

 

Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban. Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente 

Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională. Pentru mai mulţi ani de zile, afacerea din domeniul turismului s-a derulat prin intermediul firmei „Ci Bo Exim SRL”, a părinţilor lui Răzvan Ciobanu. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, „Ci Bo Exim SRL” nu mai are cifră de afaceri din 2011, când e posibil ca activitatea să fi fost mutată pe altă firmă.

Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban. Gaura financiară e de aproape 60.000 de euro

Nu e un secret că Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban. Din 2005 şi până în 2010, „Ci Bo Exim SRL” a făcut de doar două ori profit, 4.208 lei (în 2005) şi 24.559 lei (în 2009), în rest bifându-se pierderi, totalul acestora fiind de 113.673 de lei.

Un bilanţ al acestei perioade arată că pensiunea a avut un deficit de 84.906 lei. Firma nu a fost dizolvată, datoriile acesteia fiind de 176.773 de lei, la finalul lui 2017. Dacă socotim restanţele şi pierderile, pensiunea familiei Ciobanu a provocat o gaură financiară de 261.679 lei, adică aproximativ 58.000 de euro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si