Duminica seara, “Faimosii” au inregistrat o prima victorie importanta la Exatlon! Dupa doua runde in care au fost eliminari, de data aceasta, echipa “rosie” a fost cea care a avut castig de cauza in Republica Dominicana!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Monica Rosu a castigat jocul de protectie la Exatlon! Ce s-a intamplat insa in tara, in apartamentul ei din Bucuresti! Cine a venit sa o sustina

Una dintre vedetele jocului de protectie a fost, de departe, Monica Rosu! Campioana olimpica la gimnastica a avut o prestatie extraodinara, ceea ce a dus in final la un rezultat pozitiv.

Daca Monica Rosu a castigat jocul de protectie la Exatlon in Republica Dominicana, ei bine, in tara, iubitul ei, Vlad, si toti prietenii fostei sportive au facut un adevarat spectacol in apartamentul “faimoasei” din Bucuresti!

“Am format o galerie si am incurajat-o incontinuu pe favorita noastra. A fost, in sfarsit, o seara magica, sper ca si in saptamanile urmatoarele, victoriile sa vina pe banda rulanta in dreptul echipei “rosii””, a dezvaluit partenerul de viata al gimnastei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si