Reactia incredibila a lui Liviu Pop in cazul profesorului de religie, acuzat de comportament obscen la ore: Se presupune ca se masturba in clasa. Presupunere falsa"

Un scandal cu detalii socante zguduie din temelii sistemul de invatamant. In centrul acuzatiilor e un profesor de religie. Mama unei eleve a depus plangere la politie pe numele lui, dupa ce barbatul, care este si preot, ar fi avut in timpul orei un comportament obscen. Desi o ancheta e in desfasurare, ministrul Educatiei Liviu Pop n-a asteptat concluziile si a declarat ca dascalul n-are nicio vina.

Author: V.P. vineri 19 ianuarie 2018 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parinte sau nu, imaginile te revolta: dincolo de furie, nasc insa ingrijorare! Daca s-a petrecut, gestul mai mult decat nelalocul lui intr-o sala de clasa e insasi oglinda unui sistem de invatamant in care anchetele facute de Ministerul Educatiei, dar neurmate de modificari ale legii, nu mai surprind pe nimeni!

LIVIU POP -  Se presupune ca se masturba in clasa. Presupunere falsa.

Profesorul care este in centrul celui mai nou scandal preda religia de 15 ani copiilor de liceu. Dealtfel, cea care l-a filmat in timpul posibilei porniri nefiresti este o eleva (tc 6:05). Fata i-a trimis unei colege clipul obscen, iar aceasta i l-a aratat mamei, acasa.

"Cand am deschis telefonul, am ramas socata.+ 3:20 Mie mi-e rusine ca femeia matura si ca parinte sa spun treburile astea", spune mama elevei.

LIVIU POP: De cat timp este profesor din ce stiti dumneavoastra? De aproape 15 ani, dar din datele pe care le am astazi acum 10 ani a suferit o interventie chirurgicala, nu vreau

sa intru in detalii.

In cei 15 ani de catedra, profesorul a trecut prin tot atatea teste psihologice, dar niciunul n-a aratat ca barbatul care e si preot, ar avea probleme de ordin psihic. Gestul de care ar fi fost in stare ar putea sa tradeze insa altceva, se teme mama elevei.

Otilia Lal, reprezentant liceu- Domnul profesor nu este o persoana care sa fi avut alte abateri disciplinare. Spunea ca a fost vorba de mancarime si nici poveste de asa ceva.

Laura Pitariu, ISJ SIBIU: Domnul profesor si-a depus deja demisia pentru a nu afecta imaginea scolii. De asemenea, o echipa din cadrul isj s-a deplasat la institutia de invatamant.

Asistam, poate, la inca un esec al celor obligati sa inteleaga ca numeroasele scandaluri din invatamant nu sunt altceva decat dovezi ale necesitatii unei legii care sa inaspreasca testarea psihologica pentru cadrele didactice. In lipsa masurilor care au scop preventia,  imagini socante vom mai vedea si de-acum incolo. Pana cand, ramane de vazut. Noul regulament anuntat pe Facebook de ministrul Educatiei le interzice elevilor folosirea telefoanelor mobile in timpul orei.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si