Reacția uimitoare a mamei lui Cosmin. Tânărul s-a sinucis la 27 de ani

Mama lui Cosmin Braiş, tânărul de 27 de ani care s-a sinucis într-o pădure de lângă Iaşi, este sfâşiată de durere în urma veştii că fiul ei nu mai este. Femeia era foarte mândră de el şi era fericită că terminase facultatea cu brio.

G.B., joi 12 septembrie 2019 , 10:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia muncea în străinătate pentru a le oferi copiilor un trai mai bun, susține spynews.ro. Ea şi-a ţinut copiii în şcoală, iar anul acesta, drept mulţumire pentru tot ceea ce au făcut părinţii pentru el, Cosmin absolvise cu brio Facultatea de Farmacie.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

Nimic nu a prevestit sinuciderea tânărului. Totul părea bine în viaţa sa, iar zilelele acestea urma să susţină examenul de Licenţă.


Reacția uimitoare a mamei

La puţin timp după ce s-a aflat că fiul său nu mai este, Antonela, mama tânărului de 27 de ani, şi-a schimbat fotografia principală de pe Facebook cu una de doliu. Femeia a vrut în acest fel să-şi exprimă suferinţa şi durerea prin care trece.

Citeste si: Un bărbat a fost găsit mort în scara unui bloc din Târgoviște

Apropiații lui Cosmin sunt în stare de șoc. Nu le vine să creadă ca tânărul nu mai este. Toată lumea îl ştia un băiat liniştit, cuminte şi extrem de conştiincios la Facultate. Pe pagina de Facebook a mamei sale, toţi cei care l-au cunoscut au transmis mesaje plin de durere şi regret.

Citeste si: Florin Salam, operat la Viena? Informația-bombă care a cutremurat lumea manelelor! EXCLUSIV

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te întărească și să îți dea putere. Suntem alături de tine cu gândul și ne rugam la Dumnezeu pentru tine să rezişti durerii şi pentru el sa aibă drum lin spre mântuire. Dumnezeu să îl ierte!, Mi se frânge sufletul... condoleanțe!, Nu vreau să cred că este adevărat, Eram mândră de el, era un copil pe care l-am îndrumat cu mare drag. Condoleanţe familiei şi pe el Dumnezeu să-l ierte, Condoleanţe şi putere să treceti peste acest mare necaz", sunt câteva dintre mesajele primite de mama lui Cosmin Braiş.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si