Reacția jurnalistei Emilia Șercan după ce ministrul de interne Bogdan Despescu a explicat legătura dintre Poliția Română și clanul Duduianu: „o bătaie de joc la adresa fiecărui cetățean”

Jurnalista Emilia Șercan a criticat declarațiile făcute de ministrul de interne Bogdan Despescu și de șeful Poliției Române Liviu Vasilescu. Porf. universitar Emilia Șercan a declarat că tot ce au transmis oficialii este o lipsă de respect.

Georgiana Balaban, joi 27 august 2020 , 16:07

reacție emilia șercan interlopi duduianu
care este reacția emiliei șercan interlopi duduianu[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jurnalista de investigație Emilia Șercan a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în care critică dur declarațiile Poliției Române în legătură cu ieșirile pe ascuns cu interlopii Pian. „Așa-zisele” întâlniri au avut loc fix înainte de înrmomântarea liderului Duduianu și anume Emi Pian.

Reacția jurnalistei Emilia Șercan după ce ministrul de interne Bogdan Despescu a explicat legătura dintre Poliția Română și clanul Duduianu: „o bătaie de joc la adresa fiecărui cetățean”

„Declarațiile adevăratului ministru de Interne Bogdan Despescu și ale șefului Poliției Române Liviu Vasilescu reprezintă o bătaie de joc la adresa fiecărui cetățean din țara asta! Și o mare rușine pentru tot sistemul de ordine publică!
Cum poți să spui, tu, ditai chestorul, că te-ai dus să te vezi în crucea nopții cu intelopii într-o biserică într-o "acțiune operativă", "acțiunea operativă" fiind aceea de a le cere interlopilor să respecte legea (ce oximoron!)?

De ce interlopii nu au fost chemați la sediul poliției pentru a li se pune în vedere respectarea legii, dacă ăsta a fost scopul? Sediul poliției era cumva un loc ofensator pentru interlopi? Au cumva vreo sensibilitate interlopii când văd un sediu de poliție?
Cum să te duci tu, șef al Poliției Române, să te ploconești la interlopi, să te milogești la ei ca să respecte legea? Dacă vrei să impui respect, nu cumva trebuie să acționezi altfel?

reacție emilia șercan interlopi duduianu
reacție emilia șercan interlopi duduianu[Sursa foto: Facebook]

Eu înțeleg că e campanie electorală și orice mișcare greșită înseamnă pierderea de procente, însă lipsa de asumare, aroganța și trufia arătate azi de Despescu și Vasilescu fac infinit mai mult rău! Azi trebuia să avem prezentate de Despescu trei demisii, nu explicații ridicole, jignitoare pentru orice persoană din țara asta care le plătește salarii de nababi!
#statulcapturat #slugideinterlopi.” a menționat Emilia Șercan.

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Citeste si: Este singurul membru din familia Duduianu care nu știe despre moartea lui Emi Pian! Decizie șocantă luată de familie

Citeste si: Emi Pian arunca cu sute de bancnote la petreceri și îi umilea pe ceilalți invitați: „Pentru mine, banii sunt hârtii care trebuie aruncate la coșul de gunoi!” VIDEO

Întâlnire în miez de noapte între ofițerii M.A.I și frații lui Emi Pian

Adevărul.ro a scos la iveală imagini în care ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu Elvis Pian şi reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian. Interlopul mort era depus de trei zile la domiciliu, nu la o capelă, aşa cum prevede legea şi, în plus, toate normele de protecţie anti-COVID-19 erau încălcate de Duduienii care îşi plângeau liderul.

reacție emilia șercan interlopi duduianu
reacție emilia șercan interlopi duduianu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gabriel Duduianu, gest șocant în memoria tatălui său. Ce a putut să facă fiul lui Emi Pian, la două săptămâni de la moartea interlopului


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si