Reactie halucinanta a lui Gigi Becali la adresa lui Iohannis: "Du-te la minoritatea ta! Cei ca tine oricum nu se mântuiesc!"

Gigi Becali, patronul FC Steaua Bucureşti, a avut o reacţie halucinantă la adresa lui Klaus Iohannis, preşedintele României, despre care a spus că va arde în Iad şi că nu reprezintă ţara pentru că provine dintr-o minoritate religioasă.

Author: A.S. Editor: Viorela Precupas vineri 21 octombrie 2016 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Asaltul, petrecut în direct la postul TV B1, în timpul emisiunii „Talk B1“, a fost provocat de atitudinea reţinută a lui Iohannis în privinţa iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de a modifica textul Constituţiei astfel încât căsătoria să fie posibilă doar între un bărbat şi o femeie. Latifundiarul care controlează Steaua a menţionat că a finanţat campania în favoarea acestei modificări a Constituţiei.
Becali îi poartă însă sâmbetele preşedintelui României încă de acum trei ani, când Iohannis, atunci şeful PNL, l-a refuzat când a vrut să intre la liberali.
„El nu sprijină! Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu? Noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la trei milioane de români şi care s-a cerut la Curtea Constituţională dacă este constituţional sau nu ca să trecem în Constituţie ce înseamnă căsătoria între un bărbat şi o femeie“, s-a răstit Becali. „Noi acum îl băgăm în seamă pe Iohannis, să vedem ce părere are? Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1% din România, iar noi suntem 90%, noi nu îl întrebăm pe el ce facem noi în ţara noastră!“.
Gigi Becali a continuat cu un discurs rupt, efectiv, din Evul Mediu timpuriu: „Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică! Mare păcat! Ce contează ce spune Iohannis, că cei ca el oricum nu se mântuiesc! Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii! (…) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia şi legile noastre? Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!“.
Gigi Becali a dezvăluit că a susţinut financiar Coaliţia pentru Familie cu aproximativ 40.000 de euro pentru că societatea civilă se implică în cele lumeşti, pe când Biserica Ortodoxă se ocupă de cele cereşti.

Asaltul, petrecut în direct la postul TV B1, în timpul emisiunii „Talk B1“, a fost provocat de atitudinea reţinută a lui Iohannis în privinţa iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de a modifica textul Constituţiei astfel încât căsătoria să fie posibilă doar între un bărbat şi o femeie. Latifundiarul care controlează Steaua a menţionat că a finanţat campania în favoarea acestei modificări a Constituţiei. Becali îi poartă însă sâmbetele preşedintelui României încă de acum trei ani, când Iohannis, atunci şeful PNL, l-a refuzat când a vrut să intre la liberali.

„El nu sprijină! Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu? Noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la trei milioane de români şi care s-a cerut la Curtea Constituţională dacă este constituţional sau nu ca să trecem în Constituţie ce înseamnă căsătoria între un bărbat şi o femeie“, s-a răstit Becali.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

„Noi acum îl băgăm în seamă pe Iohannis, să vedem ce părere are? Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1% din România, iar noi suntem 90%, noi nu îl întrebăm pe el ce facem noi în ţara noastră!“.

Gigi Becali a continuat cu un discurs rupt, efectiv, din Evul Mediu timpuriu: „Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică! Mare păcat! Ce contează ce spune Iohannis, că cei ca el oricum nu se mântuiesc! Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii! (…) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia şi legile noastre? Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!“.
Gigi Becali a dezvăluit că a susţinut financiar Coaliţia pentru Familie cu aproximativ 40.000 de euro pentru că societatea civilă se implică în cele lumeşti, pe când Biserica Ortodoxă se ocupă de cele cereşti, scrie Prosport.

 

Citeste si: A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului- kfetele.ro

Citeste si: Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a săvârșit. Detaliul neașteptat de pe fața sa a ridicat multe semne de întrebare- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si