Tânăra din Ucraina a fost primită în casa unor tineri căsătoriți din Marea Britanie. Ei au împreună doi copii, totuși bărbatul a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de refugiată. Bărbatul și refugiata au plecat într-o altă locuință, acolo unde își consumă dragostea. Însă, în prezent, tânăra are probleme mari de sănătate.

Citește si: Rușii au scos la vânzare cerealele furate de la ucraineni. Care sunt țările dispuse să le cumpere

Tatăl din Marea Britanie a șocat pe toată lumea atunci când și-a părăsit familia pentru tânăra ucraineancă. Acum, tânăra a ajuns parțial oarbă, iar bărbatul va deveni îngrijitor cu normă întreagă pentru ea.

Ce s-a întâmplat cu refugiata ucraineancă

Tony Garnett și-a apărat noua parteneră de viață, pe Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, spunând că „nu este o spărgătoare de case” și că să o părăsească pe fosta lui soție a fost „lucrul corect de făcut”.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, susține că Sofiia Karkadym a fost acuzată pe nedrept că l-a despărțit de soția lui. În realitate, cei doi s-ar fi îndrăgostit iremediabil și nu ar mai fi putut să își ascundă dragostea.

tony

Tony și fosta sa soție.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Îndrăgostiții s-au mutat din casa pe care o împărțeau cu fosta sa parteneră a bărbatului, Lorna, într-o casă închiriată în Bradford. Pe atunci, au spus că li s-a ridicat o greutate de pe umeri.

Acum, Tony a precizat că a renunțat la job-ul său. El are grijă de actuala sa parteneră de viață în vârstă de 22 de ani. Cei doi se confruntă acum cu probleme financiare.

Citește si: Ce conține noul pachet de sancțiuni UE la adresa Rusiei

Ucraineanca a suferit o infecție la ochi, însă acum este aproape oarbă.

ucraineanca

Ucraineanca, Sofiia, care s-a cuplat cu tânărul Tony.

[Sursa foto: Presa străină]

„Am renunțat la serviciu pentru a îi deveni îngrijitor full-time. Pentru că nu a primit număr național de asigurare (n.r. national insurance number) și nu poate munci trebuie să plătesc totul singur. Nu primesc nimic pentru că îi sunt îngrijitor, ea nu are beneficii de la stat. E ceea ce e corect să fac, nu pot fi bărbat fără să am grijă de femeia mea. Dar nu este despre bani, doar vrem să fim pe picioarele noastre și să începem un nou capitol din viață cât mai curând", a povestit bărbatul.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment- radioimpuls.ro

Citește si: Ucraina și Moldova în Uniunea Europeană? Ce impact ar avea aderarea celor două țări

Bărbatul a mărturisit că vrea să înceapă un nou capitol alături de tânăra refugiată. Tony are doi copii cu soția sa, de trei și respectiv șase ani.

Soția bărbatului a povestit că refugiata, primită în casa lor, purta decolteuri chiar când bărbatul se întorcea de la serviciu.

Citește si: După ce NATO și-a intensificat prezența în Europa, Belarus a anunțat că susține Rusia în războiul cu Ucraina: „Avem practic o armată unificată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si