Restaurante închise în 16 localităţi în care a crescut numărul persoanelor cu COVID - 19

Author: Georgiana Balaban luni 05 octombrie 2020 , 16:02

restaurante închise din cauza covid 19
Restaurante închise în Hunedoara din cauza COVID-19.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a decis să restricţioneze sau să menţină restricţiile privind funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor în 16 localităţi din judeţ, unde a crescut numărul de cazuri de COVID- 19

.

Coronavirus face ravagii în Hunedoara

”CJSU Hunedoara adoptat astăzi o hotărâre referitoare la restricţionarea sau menţinerea restricţiei privind desfăşurarea unor activităţi comerciale în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5 cazuri/1.000 locuitori”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Cele 16 localităţi sunt: Vulcan, Băieşti (Pui), Băniţa, Dâncu Mic (Mărtineşti), Fintoag (Lăpugiu de Jos), Galaţi (Pui), Leşnic (Veţel), Mihăieşti (Dobra), Mihăileni (Buceş), Mintia (Veţel), Nălaţvad (Haţeg), Păclişa (Toteşti), Răchitova, Ţebea (Baia de Criş), Toteşti, Zăvoi (Sălaşu de Sus).

Hotărârea CJSU intră în vigoare începând de marţi, 6 octombrie 2020.

restaurante închise din cauza covid 19
Restaurante și baruri închise din cauza coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Potrivit celei mai recente raportări, de la începutul pandemiei de coronavirus, în judeţul Hunedoara au fost depistate 2.460 de cazuri de COVID- 19, dintre care 11 în utimele 24 de ore.

Constanţa: Doi angajaţi ai Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară au fost confirmaţi cu Covid-19

Doi angajaţi ai Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa au fost confirmaţi cu Covid-19, iar din acest motiv activitatea de relaţii cu publicul la nivelul biroului a fost sistată timp de două zile.

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că a sistat activitatea de relaţii cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (BCPI) Constanţa, în zilele de 5 şi 6 octombrie.

“Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi angajaţi al BCPI Constanţa sunt infectaţi cu noul coronavirus COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Constanţa pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară”, se arată în comunicat.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Citeste si: "Am intrat în belele mai mult decât oricine!" Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley- radioimpuls.ro

Sursa citată a menţionat că OCPI Constanţa a înştiinţat Direcţia de Sănătate Publică şi a dispus dezinfectarea sediului BCPI Constanţa situat pe strada Mihai Viteazu nr.2B din municipiul Constanta. Totodată, pentru a preveni şi limita răspândirea coronavirusului, angajaţii BCPI care au intrat în contact cu persoanele infectate vor lucra de acasă în perioada următoare.

“În perioada 05.10.2020- 06.10.2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegaţii notariali, executorii judecătoreşti şi cetăţenii pot depune exclusiv on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea”, se mai arată în comunicat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si